Džej Zi IZBLAMIRAO FAMILIJU na dodeli Gremi nagrada: BIJONSE PROPALA U ZEMLJU! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper govorom postideo i ženu i dete!

Džej Zi IZBLAMIRAO FAMILIJU na dodeli Gremi nagrada: BIJONSE PROPALA U ZEMLJU! (FOTO+VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Reper Džej Zi napravio je skandal na dodeli Gremi nagrada, kada je isprozivao sve članove Akademije koja dodeljuje ovu nagradu, zbog svoje supruge! Bijonse je sedela u publici sa "skamenjenim" izrazom lica dok je reper koristio svoj govor tokom primanja nagrade za doprinos muzici da "raspali" po Akademiji zbog nje!

Džej Zi je na binu izašao sa njihovom najstarijom ćerkom Blu Ajvi, i najpre se zahvalio na nagradi "Dr Dre Global Impact Award", koja se dodeljuje za ukupan doprinos muzičkoj industriji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ne bih da posramim ovu mladu damu, ali ona ima više Gremija od bilo koga i nikada nije osvojila nagradu za album godine - počeo je Džej Zi, dok mu je ćerki bilo vidno neprijatno.

Čak i po vašim merilima, to jednostavno nema smisla. Razmislite. Najviše Gremija, a nikada nije dobila nagradu za album godine. Ne ide to tako - rekao je on, dok je kamera je na sekund prikazala pevačicu, koja je "propala u zemlju". Pogledajte kako je pevačica reagovala:

 

 

Bijonse ima 32 Gremija u različitim kategorijama, a ukupno je bila nominovana čak 88 puta. 

Slična situacija desila se 2015. godine, kada je Kanije Vest izašao na binu i prekinuo govor Tejlor Svift, kako bi rekao da je ona zaslužila nagradu. Sada je Džej Zi odlučio da kaže šta mu je na duši.

- Volimo vas, samo hoćemo da stvari uradite na pravi način. Ili makar blizu pravog načina. Neko večeras odlazi kući siguran da su ga 'opljačkali', a neko će i biti 'opljačkan' za nagradu. Neki od vas ni ne spadaju u kategorije za koje su nominovani - zaključio je Džej Zi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading