OTKRIVENA ISTINA O MOMKU BRESKVICE: Čime se bavi misteriozni frajer, OVO su svi detalji o njegovom životu!

Autor:

Zabava

05.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica je nedavno pokazala momka, a sada je otkriveno čime se bavi!

OTKRIVENA ISTINA O MOMKU BRESKVICE: Čime se bavi misteriozni frajer, OVO su svi detalji o njegovom životu!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Poznata pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, ne prestaje da intrigira javnost svojim muzičkim dostignućima i ljubavnim životom. Iako je veza sa reperom Vojažem završena, Anđela je pronašla novu ljubav, koja traje već nekoliko godina. Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da se njen dečko ne pojavljuje u javnosti, čime su dodatno podgrejane spekulacije i interesovanje medija.

Anđela je istakla da njen partner voli svoju privatnost, te da ona poštuje njegovu želju da se ne eksponira u javnosti. Iako su stalno zajedno, on preferira da ostane van medijske pažnje, što je retkost u današnje vreme kada su javne ličnosti često pod lupom javnosti.

 


Svojevremeno su procurile informacije da se Anđelin dečko zove Nikola, da je stariji od nje osam godina i da je zaposlen u policiji kao član Interventne jedinice. Prošle godine, paparaci su uspeli da "uhvate" Nikolu u uniformi dok se vraćao sa posla, kao i kada se našao sa Breskvicom, dodatno podstičući znatiželju javnosti.

Ovakva situacija izazvala je brojne reakcije i spekulacije u javnosti. Dok jedni podržavaju Anđelinu odluku da sačuva privatnost svog partnera, drugi ne mogu da odole nagađanjima o misterioznom Nikoli. Ipak, činjenica je da je Breskvica jasno istakla da poštuje partnerovu želju za privatnošću, te da između njih ne postoji nesuglasica zbog toga.

Anđela Ignjatović Breskvice i njen misteriozni dečko Nikola i dalje intrigiraju javnost svojom neobičnom vezom, koja se odvija daleko od očiju medija. Dok se spekulacije nastavljaju, Anđela i Nikola uživaju u svojoj privatnosti, čuvajući svoj odnos od radoznalih pogleda javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading