SPONTANO SAM SAZNALA DA SAM SE RAZBOLELA! Sofija Rajović otkrila koliko joj je ugroženo zdravlje! Evo šta joj je najteže palo!

Autor:

Zabava

18.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otkrila sa čime ima problem.

SPONTANO SAM SAZNALA DA SAM SE RAZBOLELA! Sofija Rajović otkrila koliko joj je ugroženo zdravlje! Evo šta joj je najteže palo!

Foto: Goran Kostić

Srpska glumica Sofija Rajović nedavno je progovorila o svojoj borbi sa dijabetesom za koji je usputno shvatila da ima. Ona je primetila da joj kilaža nenormalno varira, pa je ubrzo saznala u kom grmu leži zec.

Glumica je za samo 23 dana dobila deset kilograma viška i to joj je bio alarm da poseti svog lekara. Nakon brojnih analiza i pregleda, ustanovljena joj je insulinska rezistencija, česta pojava među mlađim ženama danas. Uz pomoć korigovane ishrane i slušajući savete lekara, Sofija je svoju liniju ali i zdravstveno stanje ponovo regulisala, a sada je objavila fotografiju gde se vidi njeno izvajano telo.

Foto: Instagram.com

Sofija Rajović

 

Podsetimo, ona je ranije govorila o tome kako je kuburila sa kilogramima i kako je izgledao njen put, dok nije saznala za dijagnozu.

- Držala sam neke dijete, bile su deprimirajuće jer bih se hranila vrlo rigorozno, a gubitak težine bio je minimalan. Jednom sam smršala samo 400 grama. E to dovodi osobu u ludilo. Vi se mesecima odričete nečega, merite se, i kad stanete na vagu vidite gubitak od ne znam koliko grama… Pa onda promenite dijetu i opet se dešava ista stvar, a onda odete na jedan ručak i sva ta kilaža se vrati. Osećam preveliku potrebu za slatkim, to je školski primer insulinske rezistencije i onda mi je bilo čudno što niko nije posumnjao na to jer sam svaki put striktno rekla da imam nenormalnu potrebu za slatkim, da čak i posle određene količine slatkiša, iako prestanem da jedem u tom trenutku, opet bih jela”, rekla je glumica jednom prilikom u emisiji “RTS ordinacija” - rekla je ona jednom prilikom, pa je dodala:

- Kako je vreme prolazilo, shvatila sam da moje stanje uopšte nije šala i da vodi direktno u dijabetes tipa 2, koji se dobija od svakodnevne nervoze, stresa, neredovne ishrane. Takvo oboljenje ne razvija se preko noći, to je nešto na “čemu se radi godinama.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading