VUČIĆ O SMRTI NAVALJNOG I SUSRETU SA NJEGOVOM ŽENOM: "Da sam aplaudirao na onaj deo da ga je Putin ubio, rekli bi - Vučić proglasio Putina za ubicu"

Autor:

Vesti

18.02.2024

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično je kada mlad čovek izgubi život. Ne želim da ulazim u to, nisam istražni ogran i nisam pametan kao svi u svetu koji sve unapred sve znaju, rekao je Vučić.

VUČIĆ O SMRTI NAVALJNOG I SUSRETU SA NJEGOVOM ŽENOM: "Da sam aplaudirao na onaj deo da ga je Putin ubio, rekli bi - Vučić proglasio Putina za ubicu"

Foto: printscreen/PRVA, profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na TV Prva govorio je o Minhenskoj konferenciji o bezbednosti na kojoj je glavna tema bila smrt Alekseja Navaljnog, kao i o susretu sa njegovom suprugom.

- To je još jedna iskra u razgorelu vatru. Ono što sam mogao da vidim u Minhenu, sve manje se slušaju argumenti, a sve više previranja oko toga kako da se pobedi neprijatelj, ne stvarnih analiza onoga što se u svetu događa ili nekog dugoročnijeg pogleda u budućnost koji bi trebalo da donese nešto svetu a uvek je to dobro kada ste prisutni to je jedna od najvažnijih samita i konferencije nekada je Davos bio ekonomski deo i on se polako pretvara pola ekonomske, a pola sigurnosni bezbednosni forum, a Minhen je apsolutno geopolitički strateški samit - rekao je Vučić i dodaje:

- Tragično je kada mlad čovek izgubi život. Ne želim da ulazim u to, nisam istražni ogran i nisam pametan kao svi u svetu koji sve unapred sve znaju. To je sve za političke analitičare, nije za predsednika jedne zemlje Da li će nama pozicija biti još teža? Nemam nikakve sumnje.

Onda se lider Srbije osvrnuo i na susret sa Julijom Navaljni.

Sedeo sam u prvom redu, u delu za predsednike država, iza su sedeli premijeri. Izašao je predsednik Letonije, pažljivo sam slušao i odjednom je neka žena sela pored mene. Nisam znao ko je žena. Shvatio sam da su mnogi razumeli ko se treba da se obrati. Kriv sam što nisam znao. Onda je domaćin najavio specijalnog gosta - Juliju Navaljni. Ona je otišla do ađutanta po neke papire i izašla za govornicu. Da sam znao ko je, izjavio bih joj saučešće, ali bih možda pogrešio jer je ona odmah rekla da ne želi da joj se izjavljuje saučešće".

Ja sam čovek koji ne ide tamo da bi gubio vreme i da bih uzeo dnvenicu, jer nisam do sada ni jednu od dve hiljade evra uzeo. Idem tamo da se borim za svoju zemlju - rekao je lider Srbije i dodao:

- Da sam aplaudirao na onaj deo da ga je Putin ubio, rekli bi 'Vučić proglasio Putina za ubicu'. Samo dan ranije rekli su da su pronađene srpske granate u Belgorodu. Da li ih mi prodajemo? Pa, naravno, od toga živi 20.000 ljudi. Svakoga dana koriste priliku da napadnu svoju zemlju. Srbi su slobodoljubiv narod i uvek su slobodu cenili više od svega. Međutim, uvek smo imali potkazivače koji su čeznuli da budu uz okupatore ili, kao danas, uz neke spoljne faktore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Teona

18.02.2024 10:36

Nazalost svi napadaju Vučića za sve. Ali evo cela Srbija sad prati obracanje Vučića to pokazuje koliko je uticajan i koliku podršku ima

Nevena

18.02.2024 10:38

Vučić je jedan odgovoran i ozbiljan državnik i ne komentariše navode i izjave koji nisu potvrđeni. Ali se svim srcem bori za dobro Srbije i svih nas.

Radovan

18.02.2024 10:44

Opozicija se sramoti koristeći svaki mogući trenutak da lažno optužuje Vučića.

Tanja

18.02.2024 10:46

Toliko je mizerno za sta se sve hvataju kao zamerku Vucicu