Ovde je glavna vest smrt Alekseja Navaljnog! Vučić: U Minhenu je bilo mnogo važnih sastanaka

Autor:

Vesti

16.02.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivnosti predsednika Srbije na 60. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji

Ovde je glavna vest smrt Alekseja Navaljnog! Vučić: U Minhenu je bilo mnogo važnih sastanaka

Foto: PINK


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, učestvovao je na 60. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji gde je imao značajne susrete i sastanke. On je istakao da je tokom boravka u Minhenu imao priliku da se sastane sa brojnim značajnim ličnostima, kao što su Dejvid Kameron, bivši premijer Velike Britanije, i Volfgang Pič, bivši ministar spoljnih poslova Nemačke. Takođe, predsednik Vučić je spomenuo susret sa Ursulom fon der Lajen, predsednicom Evropske komisije, kao i razgovore sa predstavnicima Evropske banke.

Reakcija na vest o smrti Alekseja Navaljnija

Jedna od ključnih tema kojom se predsednik Vučić bavio tokom konferencije bila je i tragična vest o smrti ruskog opozicionog lidera, Alekseja Navaljnija. On je istakao da je ova vest od velike važnosti i da je izazvala značajnu pažnju među učesnicima konferencije.

- Ovde u Minhenu bilo mnogo važnih sastanaka - od Kamerona i Piča, preko Hana, slučajan i duži nego što sam mislio sa Fon der Lajen, pa ljudima iz Evropske banke. Ovde je glavna vest smrt Alekseja Navaljnija - rekao je predsednik.



Posvećenost regionalnoj i međunarodnoj saradnji

Predsednik Vučić je naglasio svoju posvećenost jačanju saradnje sa evropskim i svetskim liderima, što je potvrđeno kroz niz sastanaka i razgovora tokom njegovog boravka u Minhenu. Njegova aktivna uloga na ovoj konferenciji jasno pokazuje nameru Srbije da se aktivno uključi u međunarodne inicijative i da gradi partnerske odnose sa drugim državama i organizacijama.

Učestvovanje predsednika Vučića na 60. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji predstavlja važan korak ka jačanju diplomatskih odnosa i afirmaciji Srbije u međunarodnoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Teona

16.02.2024 19:37

I sve te sastanke je Vučić iskoristio maksimalno u korist nase drzave. Bravo.

Ena

16.02.2024 22:46

Vučić je iskoristio priliku u Minhenu da razgovara sa svetskim zvaničnicima o daljem jačanju saradnje i međusobnih odnosa.

Predrag

17.02.2024 06:33

Navaljni je poznavao isto Nemce, ali one koji su levu nogu hteli da gurnu u РУСКИ pakao.