POZNATO STANJE BRUSA VILISA: Slavni glumac se bori sa DEMENCIJOM, Demi Mur sve OTKRILA!

Autor:

Zabava

01.02.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da legenda akcionih holivudskih blokbastera pati od teške bolesti rastužila je publiku širom sveta.

POZNATO STANJE BRUSA VILISA: Slavni glumac se bori sa DEMENCIJOM, Demi Mur sve OTKRILA!

Foto: Tanjug/AP

Brus Vilis

U martu prošle godine vest da je Brus Vilis teško bolestan odjeknula je poput bombe. Porodica slavnog glumca objavila je tada da zvezda akcionih holivudskih blokbastera pati od frontotemporalne demencije, a nekoliko meseci kasnije rečeno je i da se njegovo stanje pogoršava.

Vilisova bivša supruga, glumica Demi Mur, sada je u emisiji „Good Morning America“ govorila o njegovom stanju.

- Mislim da mu, s obzirom na okolnosti, veoma dobro ide - rekla je Demi, pa otkrila kakve reči utehe govori njenim i Brusovim ćerkama Taluli, Skaut i Rumer:

- Ono što ću podeliti je ono što govorim i svojoj deci, a to je da je važno da im izlazim u susret i ne držim se onoga što nije, već onoga što jeste, zato što iz toga proizlazi velika lepota i slatkoća, ljubav i radost - istakla je ona u emisiji.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Brus Vilis i Demi Mur

Brus Vilis nije sam u ovoj borbi, već ima uz sebe svoju suprugu Emu, bivšu suprugu Demi Mur, kao i petoro dece. Njegova porodica je uvek uz njega, pružajući mu ljubav i podršku. Iako je njegovo stanje neizvesno, porodica se trudi da iskoristi svaki trenutak proveden sa njim. Njegova ćerka Rumer posebno želi da njen sin Luet upozna svog dedu i da izgradi posebnu vezu sa njim.

Izvori bliski porodici otkrivaju da je Brus imao više loših dana nego dobrih, ali da je njegova porodica uvek uz njega. Njegovo stanje se pogoršalo, ali porodica se trudi da svaki praznik provedu zajedno, kako bi uživali u dragocenom vremenu provedenom zajedno.

- Kad je Brusu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sećanje na porodicu ostalo netaknuto - rekao je izvor za "Us Weekly" i dodao:

-  Svi su tu sve vreme. Ovo iskustvo je još više zbližilo porodicu. Niko ne zna koliko je vremena preostalo Brusu Vilisu, pa upijaju svaki trenutak s njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading