BREGAR OPTIMISTIČAN PRED CRNU GORU: "Daćemo SVE od sebe"!

Autor:

Sport

28.02.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometašice nastavljaju borbu za Evropsko prvenstvo.

BREGAR OPTIMISTIČAN PRED CRNU GORU: "Daćemo SVE od sebe"!

Foto: Starsport

Uroš Bregar

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio je uoči meča da će njegov tim dati sve od sebe da pobedi selekciju Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano krajem godine u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

- Imali smo uoči ove utakmice četiri treninga do sada u Zrenjaninu. U tim su se vratile kapiten Jovana Risović i Marija Petrović, koje nisu igrale na SP, imali smo i manjih zdravstvenih problema. Što se sutrašnje utakmice tiče, pred nama je dobro organizovan i jak protivnik kog dobro poznajemo - rekao je Bregar na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt RSS.

- Napravili su dobar rezultat na poslednjem svetskom i evropskom prvenstvu i sigurno da će nam puno značiti podrška publike, koju ovim putem pozivam da nas bodri. Obećavam da ćemo se boriti i dati sve od sebe, kako bi se na kraju zajedno radovali - dodao je Bregar.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Bregar

 

Kapiten Srbije Jovana Risović izjavila je da očekuje veliku podršku navijača.

- Nadam se da će nas publika voditi do tog nekog pozitivnog rezultata, koji nam je preko potreban pred poslednje dve utakmice u aprilu. Crna Gora je kvalitetna ekipa, u ovom sastavu je već duže vreme, igraju čvrstu odbranu. Nadam se da ćemo moći da im pariramo na najbolji mogući način i da na kraju slavimo - rekla je Risović.

Utakmica između Srbije i Crne Gore biće odigrana u četvrtak od 18 časova.

Pored Srbije i Crne Gore u Šestoj grupi kvalifikacija za EP 2024. nalaze se još selekcije Turske i Bugarske. Prvo mesto na tabeli drži Crna Gora sa četiri boda, dok je Srbija druga sa tri. Turska je treća sa jednim bodom, dok je Bugarska poslednja bez bodova.

Plasman na EP obezbediće dve prvoplasirane selekcije iz svake od osam grupa, kao i četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

EP 2024. će biti održano od 28. novembra do 15. decembra 2024. godine u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading