NIKOLINA PIŠEK BLISTA OD SREĆE: Voditeljka sređuje vilu koju je kupila sa POKOJNIM SUPRUGOM - otvorila vrata svog budućeg doma! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vila ranije je bila predmet prodaje, ali je Miša Grof sprečio snaju u nameri da se reši ove nekretnine!

NIKOLINA PIŠEK BLISTA OD SREĆE: Voditeljka sređuje vilu koju je kupila sa POKOJNIM SUPRUGOM - otvorila vrata svog budućeg doma! (FOTO)

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek je sa svojim suprugom, pokojim Vidojem Ristovićem, napravila vilu u zagrebačkom naselju Šestine, u kojoj je trebalo da žive porodično. Ona je do skoro bila prazna, kako Pišekova nije mogla ni da je izda, a ni da je proda, a sada je odlučila da je opremi, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolina pokazala vilu u Zagrebu
Ova vila ranije je bila predmet prodaje, ali je, kako prenosi "Informer", Vidojev otac Miša Grof sprečio snaju u nameri da se reši ove nekretnine. On je tužbom koju je podneo protiv Nikoline u ime druge, maloletne unuke koju njegov sin ima iz prvog braka, sprečio da vila bude prodata za ponuđenu cenu od 1.700.000 evra. S tim u skladu, Nikolina će morati da sačeka da se proces završi. Voditeljka je, navodno, pokušala i da izda kuću, ali sada vidimo da je odlučila da je opremi.
Republika

Foto: Instagram.com

Nikolina jedva čeka da proces bude završen

Nikolina je ranije prokomentarisala da ona za sve ima dokaze.

- Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu. Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi rade nepotrebne troškove. Sve ukupno je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpela se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - rekla je Pišekova svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading