OGNJENOVA MINA BROJI SITNO DO POROĐAJA: Sa majkom i suprugom posetila privatnu kliniku, pa se oglasila! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović ušla je u deveti mesec trudnoće i broji sitno do porođaja!

OGNJENOVA MINA BROJI SITNO DO POROĐAJA: Sa majkom i suprugom posetila privatnu kliniku, pa se oglasila! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Popularna voditeljka Mina Naumović, supruga Ognjena Amidžića, pre nekoliko dana je ušli u deveti mesec trudnoće, a danas je podelila fotografiju sa svojim voljenim osobama. Mina, koja broji sitno do porođaja, uslikala se sa Ognjenom i svojom mamom Danijelom.

Kako se spekuliše, Mina je posetila privatnu kliniku na Novom Beogradu, a potom napravila predah sa mamom i suprugom u obližnjem kafiću, gde su pozirali nasmejani.

- Moja mama i moj muž, jednog februarskog popodneva, tik pre nego što ću i sama postati mama. Život je lep - napisala je Mina u naslovu fotografije.

Mina je okačila još jednu fotografiju, koju je nazvala "Konzilijum".

Mina i Ognjen su veoma privatni kada je u pitanju njihov porodični život, ali su odlučili da sa svojim pratiocima podele ovaj poseban trenutak i da ih uključe u radost iščekivanja dolaska njihovog prvog zajedničkog deteta. S obzirom na to koliko je njihove pratioce raznežila ova fotografija, ne sumnjamo da će sa oduševljenjem dočekati vesti o rođenju njihovog deteta. Amidžić je nedavno progovorio o imenu za naslednicu.

- Kako će se zvati beba? - glasilo je pitanje.

- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.

- Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - napisala je Mina.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading