MINA BROJI SITNO DO POROĐAJA: Supruga Ognjena Amidžića prvi put pokazala TRUDNIČKI STOMAK, evo kako izgleda u DEVETOM MESECU! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga voditelja Ognjena Amidžića ušla u deveti mesec i pokazala "stomak do zuba"!

MINA BROJI SITNO DO POROĐAJA: Supruga Ognjena Amidžića prvi put pokazala TRUDNIČKI STOMAK, evo kako izgleda u DEVETOM MESECU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Voditeljka Mina Naumović Amidžić, supruga Ognjena Amidžića, ušla je u 9. mesec trudnoće i tek je sad prvi put pokazala svoj trudnički stomak. Mina se uslikala u liftu u ležernom izdanju, te istkla koliko se zdravo hrani.

- Govorim tiho i nosim hranu sa sobom. I ulazim u 9. mesec - napisala je Mina.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Naumović pokazala trudnični stomak

Mina je pre nekoliko dana zaintrigirala javnost drugom objavom na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila neobičan tekst, kojim je aludirala da će roditi devojčicu.

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - napisala je Mina u objavi tada.

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen i Mina

Inače, Amidžić, koji već neko vreme uživa u ljubavi sa koleginicom iz svoje emisije "Amidži šou", jednom prilikom otkrio je da bi voleo da dobije ćerku. To su mnogi zaključili, dok je odgovarao na pitanja fanova na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading