OVO NIJE BILO ZA JAVNOST! Ognjen Amidžić prepričao situaciju iz veze sa Minom, pa se izlanuo!

Autor:

Zabava

31.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj je sa publikom podelio najsrećniji momenat u 2023. godini, pa priznao da ostatak priče nije za javnost.

OVO NIJE BILO ZA JAVNOST! Ognjen Amidžić prepričao situaciju iz veze sa Minom, pa se izlanuo!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić, poznat po svojoj vedroj naravi i šarmantnom humoru, nedavno je odlučio da sumira utiske iz godine koju polako ispaćamo. On je istakao da se najlepše stvari desile upravo u ovoj godini, koja će za njega i njegovu izabranicu Minu Naumović ostati posebno značajna jer očekuju prinovu.

Kada je reč o omiljenim destinacijama, Ognjen je istakao da im je Maldivi uvek draga destinacija na koju se rado vraćaju, dok im je Portugal ostao u lepom sećanju kao destinacija koju su nedavno posetili. Međutim, ističe da je njihova neostvarena želja trenutno poseta Toskani, koju planiraju da ostvare čim beba stigne.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 

Ognjen je otkrio da je trenutak kada je saznao da će postati otac bio poseban. Na prelepom ostrvu Iosu, u Calilo rizortu, Mina je pokazala znake koji su ukazivali na promene u njenom ponašanju. Razdražljivost i neočekivano ponašanje navele su Ognjena da predloži da urade test, koji je potvrdio srećnu vest. Ognjen je istakao da je taj trenutak bio jedan od najsrećnijih u njihovim životima.

- U tom trenutku nalazili smo se na Iosu, u prelepom Calilo rizortu, sve je zaista bilo bajkovito, osim Mine koja se taj dan ponašala drugačije nego inače. Bila je prilično razdražljiva, čak mi je pocepala i knjigu koju sam čitao na plaži, knjiga je doslovno izgledala kao da je doživela invaziju morskih prasica. I onda sam predložio da uradimo test. Ispostavilo se da je pozitivan, ostatak priče nije za javnost. Mogu samo da kažem da smo bili srećniji nego ikad, jer smo to jako želeli i iščekivali - rekao je voditelj, pa priznao šta ga je najviše privuklo kod Mine - otkrio je voditelj za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading