UNIŠTENA KOSA AMIDŽIĆEVE TRUDNE ŽENE: Voditeljka sve javno podelila, niko ne može da veruje kako izgleda (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.01.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica na mrežama!

UNIŠTENA KOSA AMIDŽIĆEVE TRUDNE ŽENE: Voditeljka sve javno podelila, niko ne može da veruje kako izgleda (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović je postala poznata javnosti kao supruga voditelja Ognjena Amidžića, ali malo ko zna da je pre toga bila njegova koleginica. Tokom jednog intervjuisanja pevačice Lepe Brene, pre nešto više od godinu dana, Mina je privukla pažnju svojom pojavom. Naime, tokom intervjua je stajala leđima okrenuta kamerama, zbog čega je u prvom planu bila njena kosa. Ovo je izazvalo dosta komentara na društvenim mrežama, gde su je neki korisnici kritikovali zbog njenog izgleda.

Naumovićeva se sada prisetila ovog događaja i priznala da je njena kosa tada prošla kroz lošu fazu, koju su svi mogli da primete. Ipak, istakla je da je uspela da oporavi kosu, te je pohvalila i druge žene zbog načina na koji vode računa o svom izgledu.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović instagram

- Danas sam baš u raspoloženju za jednu žensku šoljicu razgovora... Malo sam bacila pogled na profile dama koje mi pišu i toliko ste sve lepe i negovane! Volela bih da i ja mogu da znam vaše male "bjuti" tajne. Elem... Moja kosa je prošle godine prošla kroz jednu baš lošu fazu kojoj smo svi svodočili. Pretpostavljam da je to razlog zašto me pitate koji je recept da mi kosa sada izgleda ovako lepo i zdravo i na koji način sam je oporavila - napisala je Amidžićeva devojka u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, Ognjen Amidžić i Mina Naumović venčali su se u strogoj tajnosti, a kako je voditelj nedavno objasnio, par je želeo da njihovo venčanje prođe bez velike pompe, zadržavajući taj poseban trenutak samo za njih dvoje. 

Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to sto je ostavila na Instagramu i svoje, to vas laže, da znate - rekao je Ognjen jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading