EKSKLUZIVNO! STIGLA POTVRDA OD ŽOCOVOG PRIJATELJA: Obradović ostaje u Partizanu! "Svratio je na času piva, sam isprži jaja u kafiću..."

Autor: V. Z.

Sport

22.02.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je pravi čovek iz naroda, kaže vlasnik kafea u Čačku nazvanog po legendarnom treneru.

EKSKLUZIVNO! STIGLA POTVRDA OD ŽOCOVOG PRIJATELJA: Obradović ostaje u Partizanu! "Svratio je na času piva, sam isprži jaja u kafiću..."

Foto: Privatna arhiva

Željko Obradoić u društvu sa Draganom Albićem Biskom

Da, istina je, Željko Obradović ne planira da napusti Partizan! Insajdersku informaciju i reči legendarnog trenera za Republiku je potvrdio Dragan Albić Biska, Žocov prijatelj i vlasnik istoimenog kafića u Čačku, na čijim stranicama na društvenim mrežama je juče osvanula informacija, odnosno Željkove neformalne reči tokom druženja s navijačima.

Nakon poraza od Crvene zvezde u finalu kupa Obradović je iskoristio reprezentativnu pauzu da poseti rodni grad, a okupljenim fanovima u kafiću je rekao sledeće:

- "Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu samo da dođem ovde da perem čaše."

Foto: Društvene mreže

Žoc, Biska i gosti kafića u Čačku

Inače, pomenuti objekat služi i specijalno pivo koje se, pogađajte, zove Žoc.

- Rekao da je da će, ako ikada napusti košarku, doći da radi ovde kod nas u kafiću. Naravno da je to bilo u šali. Kada je to izjavio, svi okupljeni su se slatko nasmejali. Neko od gostiju lokala je odmah to izbacio na društvene mreže, nisam očekivao da će to preneti svi mediji. Bio je pre nekoliko dana, nakon završnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Svratio je malo do mene, popio pola čaše piva koje se zove po njemu - Žoc, i posle je otišao kod Kiće (Dragan Kićanović, prim. aut.). Sedeli smo, ispričali se, bilo je dosta gostiju, svakog je ispoštovao. Šta mi je rekao? Kaže: "Idemo dalje, Biska, radim i dalje u Partizanu, ne idem nigde" - raportira Dragan Albić Biska, pa dodaje:

Foto: facebook.com/Printscreeen

Željko sa svojim pivom

- Ljudi nisu svesni koliko je on opušten i neposredan. Ma, pravi čovek iz naroda. Dešavalo se da dođe ovde u kafić, sam isprži jaja, posluži se sam. 

U kafeu "Žoc" zdušno se navija za Željkove pobede.

- Mi smo klub navijača Partizana. Mi smo normalni navijači. Nismo ekstremni. Volimo Partizan i Željka. Molimo boga da što duže ostane na klupi crno-belih. Nadamo se da će tako biti, da neće otići, kao što je i rekao pred nama. Međutim, bojim se da se za kratko vreme može svašta izdešavati - zaključio je Biska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading