OBRADOVIĆ NE ZNA HOĆE LI OSTATI U PARTIZANU: Uživam u ovome, ali...

Autor:

Sport

22.01.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusnom stručnjaku ističe ugovor na kraju sezone.

OBRADOVIĆ NE ZNA HOĆE LI OSTATI U PARTIZANU: Uživam u ovome, ali...

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan se godinama nalazio u vrlo nezavidnoj poziciji. Bilo je tu svakakvih ispadanja, manjka finansija, pa čak i godina gde crno-beli nisu bili ni blizu plej-ofa Jadranske lige, dok protiv večitog rivala jednostavno nisu mogli ništa. Bili su blizu da se vrate na staze stare slave u Humskoj pod vođstvom Andree Trinkijerija, ali je korona sve uništila. A, onda se pojavio Željko Obradović, a sa njim "procvat" "Parnog valjka".

Svim navijačima Partizana je zaigralo srce na vest da će iskusni stručnjak ponovo voditi njihov klub. Za nepune tri godine stvorila se neraskidiva veza između stratega, kluba, igrača i navijača. Međutim, sve bi to moglo da "padne u vodu", pošto Obradoviću na leto ističe ugovor sa Partizanom.

Košarkaši Partizana su izgubili od Panatinaikosa meč Evrolige prošle nedelje, a Žoc je za grčki portal Nova Sport tom prilikom dao intervju. Obradoviću ističe ugovor sa crno–belima na kraju sezone, a on je otkrio da li će doći do produžetka saradnje.

Republika

Foto: Nova Sport

Željko Obradović u intervjuu

- Ne znam. Izuzetno sam srećan što radim svoj posao. U mom timu, Partizanu, imamo nešto što je neverovatno kada govorimo o tome šta imamo u našoj sali. Naši navijači su uvek uz nas, uvek pomažu ekipi. primer [poslednje] utakmice. Pali smo za 24 boda, izgleda da imamo 50. I dalje nam veruju, daju nam energiju da promenimo igru. Svaka utakmica je ovakva. Dok imam takav osećaj, dok budem imao ovu strast za košarkom, nastaviću. Koliko dugo? Ne znam zaista – istakao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading