DRAMA NA AERODROMU! Vesna i Đole Đogani ostali zarobljeni, policija intervenisala!

Autor:

Zabava

22.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesni i Đoletu je saopšteno da svi putnici moraju proći kroz još jednu kontrolu, iako su istu proceduru već prošli pre poletanja.

DRAMA NA AERODROMU! Vesna i Đole Đogani ostali zarobljeni, policija intervenisala!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Poznati estradni par, Vesna i Đole Đogani, doživeli su pravu dramu na aerodromu nakon što su sleteli iz Beča. Umesto da ubrzo napuste avion, njih dvoje su bili zarobljeni u letelici gotovo sat vremena zbog neobičnog niza neprijatnih događaja. 

Nakon što je njihov let sleteo na pistu, Vesna i Đole su čekali dvostruko duže nego što traje let iz Beča, zbog čekanja osoblja da prisloni most za izlazak iz aviona. Razlog ovog kašnjenja bio je neočekivan - tuča među putnicima na drugom avionu, koja je dovela do intervencije policije i izazvala zastoje u procedurama na aerodromu.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

Vesna Đogani

 

Kada su pomislili da je kraj neprijatnostima, Vesni i Đoletu je saopšteno da svi putnici moraju proći kroz još jednu kontrolu, iako su istu proceduru već prošli pre poletanja. Ova dodatna nepredviđena procedura izazvala je neverovatnu gužvu na aerodromu, kako je Vesna podelila na svojoj društvenoj mreži.

- Let iz Beča traje 50 minuta. Kada smo sleteli duplo više čekamo osoblje da prisloni most za izlazak iz aviona. Izgleda da se desila tuča među putnicima na drugom avionu i došla je policija i sada svi moraju ponovo na prolazak kontrole - podelila je Vesna situaciju koja ih je zadesila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vesna Đogani, Instagram

 

I kada je mislila da je napokon sve u redu i da će ubrzo napustiti aerodrom saopštili su im da svi putnici moraju na još jednu kontrolu iako su je prošli pre poletanja i to nije procedura nakon sletanja, a zatim je objavila sliku neverovatne gužve koja se zbog toga napravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading