VESNI ĐOGANI PUKAO BRUS NA PRIJINOM KONCERTU: Pevačica doživela NEVIĐENI PEH (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o pehu koji je doživela na koncertu Aleksandre Prijović!

VESNI ĐOGANI PUKAO BRUS NA PRIJINOM KONCERTU: Pevačica doživela NEVIĐENI PEH (VIDEO)

Foto: Instagram

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je preksinoć drugi po redu koncert u hali "Mejdan" u Tuzli. Specijalna gošća joj je bila Vesna Đogani, koja je doživela dva peha na sceni. Naime, prvo joj je pukla jedna bretela na brusu, a potom i druga.

- Nažalost, nisam mogla da odigram kako sam ja to zamislila. Dogodio mi se peh na sceni. Kada smo se Aleksandra i ja zagrlile, pukla mi je prvo desna bretela, pa onda i leva. Nije bilo vremena ni mogućnosti da ja to zašijem na briznu - istakla je Vesna, pa dodala:

- Ali ja sam profesionalac i nisam htela da to remeti čitavu priču. Iako jeste bacilo senku na čitav doživljaj, ali Aleksandra hvala, Tuzla hvala, volim vas - poručila je Vesna Đogani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

Prija je raspametila publiku u Bosni i Hercegovini, kojoj je predstavila svoju novu frizuru, a na sceni se pojavila u nikad izazovnijem izdanju. Aleksandra je dobila i poklon, koji ju je ostavio iz teksta. Naime, devojke iz Splita, koje su bile na njenom koncertu u Areni Zagreb, stigle su i do Tuzle, a Prijovićki dostavile pismo.

- Draga naša, po drugi put u okviru ovogodinje turneje, dolazimo na tvoj koncert. Prvi put je bio 3. decembar, treća noć u Areni Zagreb, i evo sada, Tuzla 22. decembar. Doživljaj uživo nije moguće opisati. Tvoj put u muzici pratimo još odavno. Sve što činiš je jedinstveno, stvaraš posebnu atmosferu koja nas osvaja. Najponosnije smo zbog tebe, najsrećnije zbog svega što si postigla - započele su one, pa dodale:

- Hvala ti što nisi odustala, i da oduševljene smo tvojim pesmama, oborenim rekordima napunjenih Arena, svakako. Ipak, najviše na način na koji dopreš do publike svojim emocijama i ljubavlju. Nevažno je čiji smo i odakle smo, jedino je bitno da uživamo u tvojoj muzici, na tvojim koncertima i da tu noć pamtimo kao jedno od najlepših ikada. Lepo je živeti u eri Aleksandre Prijović, od sestara iz Splita - stoji u emotivnom pismu.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović u Tuzli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading