KARLEUŠA OBELODANILA SVA IMENA POZNATIH, KOJI POZIVAJU NA NJEN LINČ: Nećete verovati ko je sve na spisku!

Autor:

Zabava

22.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je otkrila ko sa estrade podržava negativne komentare na njen račun i poziva na njen linč.

KARLEUŠA OBELODANILA SVA IMENA POZNATIH, KOJI POZIVAJU NA NJEN LINČ: Nećete verovati ko je sve na spisku!

Foto: printscreen/UNA TV

Pevačica Jelena Karleuša, često na meti javnih komentara zbog svog stava i stajlinga, nedavno je postala predmet polemike na društvenim mrežama. Korisnica "X" je pokrenula raspravu o javnim ličnostima koje podržavaju napade na Karleušu, a pevačica je odlučila da to podeli na svom Instagram profilu.

Prema pomenutoj objavi, među osobama koje podržavaju omalovažavanje Karleuše i koje su lajkovale takav sadržaj su i brojne poznate ličnosti. Među njima se nalaze glumci Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Aleksandar Radojičić, Cvija, kao i Aleksa Perović, pobednik jedne od sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Jedan od ključnih momenata ove polemike je analiza fotografije koju je Jelena Karleuša podelila. Na ovoj slici se jasno vidi da je Jelenino lice sa jedne strane doterano i našminkano, dok je sa druge strane prikazana privatna fotografija, bez ikakvih kozmetičkih intervencija.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša, Instagram

 

- A sad da pitam, kako se to javne ličnosti bore protiv sajber nasilja dok lajkuju (većinom žene) omalovažavanje druge žene? Među njima borci za ženska prava, neke tiktok bivše prostitutke, nazovi reperi i pobednik "Zvezda Granda" kog je Karleuša podržavala? - pisalo je u objavi na Tviteru.

- Nisu to nikakve javne ličnosti, nego bedni jadnici i licemerna g***a kojima ću dati šansu da mi u lice kažu koji problem imaju kad ih nagazim...Pod uslovom da ih prepoznam - napisala je Jelena Karleuša u svojoj objavi na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša, Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading