GDE SU I ŠTA RADE MIHINA DECA? Sin mu je FUDBALSKI AGENT, a jednog je upoznao posle 18 GODINA! ĆERKE mu učestvovale U RIJALITIJU!

Autor:

Sport

22.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko knjiga bi se moglo napisati o Mihinom životu.

GDE SU I ŠTA RADE MIHINA DECA? Sin mu je FUDBALSKI AGENT, a jednog je upoznao posle 18 GODINA! ĆERKE mu učestvovale U RIJALITIJU!

Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović imaju petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. Fudbaler je kasnije priznao i vanbračnog sina Marka, ali to ni malo nije narušilo njegovu bračnu zajednicu sa Arijanom sa kojim je u skladnom braku provoživeo svoj život do poslednjeg momenta.

Njegova ćerka Virdžinija se udala za svog izabranika Alesandra Voljaka, a kako je i sama priznala, najteže joj je to što je otac nije odveo do oltara. Ipak, majka Arijana kao i ostatak porodice potrudili su se da joj ovaj dan ipak bude urezan u najlepšem sećanju, a do oltara su je ispratilla braća. Ona je više od pet godina sa Alesandrom, defanzivcem Đenove. Verili su se 2021. a krajem godine Virdžinija je usrećila čitavu porodicu Mihajlović prinovom - unukom Violante.

Virdžinija inače ima 24 godine i influenserka je, a u javnosti je bila poznata, zajedno sa sestrom, i po učešću u italijanskom rijaliti programu "Ostrvo slavnih" koji je sličan "Survajvoru".

Ćerke fudbaleske legende i trenera nisu krenule njegovim stopama, odnosno, nisu se bavile sportom, ali su ipak na fudbalskom terenu pronašle ljubavih svojih života. 

Viktorija, koja je studirala psihologiju i veliki je zaljubljenik u modu u vezi je sa italijanskim fudbalerom Pietrom Pelegrijem, koji joj je najveća podrška u svemu, pogotovo u teškim momentima koje je prošla njena porodica.

Ona je inače i napisala knjigu "Siniša, moj otac", gde je, osim o njegovim uspesima, detaljno govorila o psihološkom stanju bolesnog oca i porodice posle presađivanja koštane srži.

- Za mene je ta knjiga bila terapeutska, pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim nervoze, bio je težak period i pomogao mi je da sazrim, pa nisam više ista osoba od pre šest meseci, rekla je Viktorija za "Il resto del Carlino".

Pored toga, Viktorija ističe da se godinama borila da iznese pažnju javnosti usled imena slavnih roditelja koje nosi:

- Danas mislim da je to najlepša stvar na svetu na koju sam ponosna. Kao dete sam se osećala posmatranom, često osuđivanom, često sam menjala škole i gradove. Svaki put je bilo teško kad vas posmatraju kao Mihajlovićevu ćerku, a dešavalo se da me otac kazni pa nemam džeparac da izađem i onda provociraju kao "zamislite Mihina ćerka ostala bez para". U početku je to bolelo, kao i uvrede sa cele tribine stadiona, ali je sve to sada promenjeno, opisuje Viktorija.

SINOVI

Mihajlović je vanbračnog sina Marka dobio devedesetih kada je bio u vezi sa Rimljankom Đovanom Bagordo, pre nego što je uopšte i upoznao suprugu Arijanu. Priznao je očinstvo, ali sina je upoznao tek kad mu je bilo 18 godina.

Međutim, da je on deo Sinišine porodice koja ga je prihvatila na prvu svedoči i detalj sa Sinišine sahrane, venac sačinjen od belih ruža na kojem su bila potpisana sva imena njegove dece, a među njima i Markovo.

Ipak, o njemu se ne zna mnogo toga iako Siniša nikada nije izbegavao da govori o njemu.

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, ja sam ga priznao i preuzeo obveze oko njegovog izdržavanja. Ipak, do sada sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno da sam hteo da ga vidim, srce mi se slamalo od same pomisli na to. Ipak, odlučio sam da sačekam da odraste, da postane punoletan i onda ćemo jednog dana kao odrasli ljudi razgovarati o svemu. Da mu kažem sve što imam, rekao je svojevremeno Mihajlović.

Inače, zanimljivo je da je upravo Arijana bila inicijator susreta Siniše i Marka, nagovorivši muža da pozove sina na Svetog Nikolu 2004. godine, te su se tom prilikom konačno spojili.

- Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima, pričao je svojevremeno Siniša.

Mihajlović je opisao njegov prvi susret sa sinom, koji je bio veoma emotivan.

- Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju.Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: ‘Tata, ispunio si obećanje’, hteo sam da puknem od sreće, rekao je.

Dva sina Miroslav i Dušan odlučili su da krenu Sinišinim stopama i igraju fudbal.

Republika

Foto: Printksrin

Dušan Mihajlović na novom zadatku

Ipak, Dušan je odlučio da ode korak više i postane fudbalski agent agencije "World Soccer Agency", gde radi kao konsultant. Agenciju drži čuveni Alesandro Luči koji je dugo sarađivao sa Sinišom Mihajlovićem i vodio je računa o njegovoj trenerskoj karijeri. 

Pokojni otac ih je ukratko opisao ovim rečima: 

- Dvostruko su veći od mene, najveći je skoro dva metra, ne znam šta jedu. I svi studiraju, dobri su, znaju da se ne možeš svađati sa mnom oko univerziteta. Oni žive u Rimu, ja u Bolonji, viđam ih na slobodan dan i često razgovaramo. Ali bolje je da ih ja pozovem, nego da oni zovu mene jer im uvek nešto treba, rekao je kroz smeh.

Nažalost, o Nikolasu se praktično ništa ne zna, osim da je poslednji rođen u kući Mihajlovića, rođen 2004. godine i sada ima osamnaest godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading