OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O VODITELJKI: Sanja Kužet HITNO spakovala kofere i napustila stan!

Autor:

Zabava

22.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Kužet odlučila da napusti Beograd!

OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O VODITELJKI: Sanja Kužet HITNO spakovala kofere i napustila stan!

Foto: printscreen/RTVPink

Sanja Kužet, popularna voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", trenutno uživa na mini-odmoru sa svojom porodicom. U 4. mesecu trudnoće sa svojim drugim suprugom, Sanja je odlučila da se povuče sa malih ekrana u narednom periodu kako bi se posvetila porodici i trudnoći.

Tokom odmora, Sanja i njena porodica su otputovali na planinu gde uživaju u dugim šetnjama po snegu. Sanja je čak podelila delić svog odmora sa pratiocima na Instagramu, snimajući trenutke dok hoda po snegu koji škripi pod njenim koracima.

- Ovaj zvuk - napisala je Sanja.

Foto: Instagram.com

Sanja Kužet Instagram

 

Podsetimo, Grand produkcija je dala saopštenje kada im je lepa voditeljka obelodanila da je u drugom stanju.

- Grand produkcija je sa radosnim vestima ušla u 2024. godinu! Naime, sa ponosom ističemo da je naša voditeljka Sanja Kuzet u drugom stanju i da sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje sina! Kako se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, Sanja neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije "Zvezda Granda", već će otići na trudničko bolovanje na kome će se posvetiti iščekivanju najlepšeg događaja - saopštili su u Grandu.

Foto: E Stock

Sanja Kužet

 

Komšije Sanje Kužet ističu koliko je posvećena svojoj deci i poslu, te su otkrile da je divna komšinica koju svako poželi. Takođe su otkrile i kako se Sanja ponaša kada nije ispred kamera, pružajući uvid u njen privatni život.

Sanja Kužet definitivno uživa u trudnoći i odmoru sa porodicom, te se radujemo što će imati više vremena da se posveti sebi i svojoj porodici u narednom periodu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading