VODITELJKA PINKA O TRANSFERU: Sve se čuva u TAJNOSTI, isplivalo na videlo na kom projektu će raditi!

Autor:

Zabava

15.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno sve o transferu voditeljke Pinka!

VODITELJKA PINKA O TRANSFERU: Sve se čuva u TAJNOSTI, isplivalo na videlo na kom projektu će raditi!

Foto: ST/N. Pančić

Voditeljka Sanja Kužet nedavno je otkrila da je u drugom, stanju i da sa suprugom Nemanjom, inače direktorom marketinga, čekaju sina. 

Lepa voditeljka iz prvog braka ima sina Andriju koji ima 14 godina, a sa sadašnjim suprugom dobila je pre šest godina sina Strahinju. Mnogi su bili iznenađeni njenom trudnoćom s obzirom na to da je u avgustu napunila 40 godina, ali je Sanja želela da rodi još jedno dete.

Foto: E Stock

Sanja Kužet

 

Zato sada odlazi na trudničko bolovanje, jer treba da se porodi u junu, a kako se šuška, nju će u Zvezdama Granda zameniti voditeljka Ružičaste televizije, njena koleginica Bojana Lazić. Inače, atraktivna Bojana je TV lice dugi niz godina, a sada radi na jednom od najgledanijih projekata Pinka, u okviru emisije ,,Premijera".

Foto: Printskrin/RTV PINK

Saša Popović

 

- Kada je Saši Popoviću saopštila lepe vesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zameni. Bojana je radila kod Saše na Grandu i on je sa njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da sa njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zameni Sanju - govori izvor blizak Popoviću za Svet.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bojana Lazić slike

 

Tim povodom portal Republika stupio je u kontakt sa voditeljkom Pinka, kako bismo proverili o njenom novom angažmanu i transferu na muzičko takmičenje ,,Zvezde Granda". 

Emisija "Premijera Vikend Specijal" i "Zvezde Granda" su na istoj televiziji, tako da bi to bila dobitna kombinacija. Videćemo - poručila je kratko Bojana za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading