ZAPLENA DROGE NA GRANIČNOM PRELAZU: U kolima državljanina Crne Gore pronađena MARIHUANA!

Autor:

Hronika

15.01.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

ZAPLENA DROGE NA GRANIČNOM PRELAZU: U kolima državljanina Crne Gore pronađena MARIHUANA!

Foto: Shuttestock, RTV Gračanica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije i PU u Prijepolju, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu Gostun oko 21,8 kilograma marihuane.

Kontrolom teretnog motornog vozila na ulazu u Republiku Srbiju, kojim je upravljao državljanin Crne Gore S. G. (1971), u kabini su pronađene tri kese sa marihuanom.

Osumnjičenom je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Užicu, određeno zadržavanje do 48 časova.

Da podsetimo, pre nekoliko dana u centru Prištine dogodila se još jedna zaplena kada je, policija tzv. Kosova izvršila raciju tokom koje je zaplenila jednu automatsku pušku tipa AK-47 i pištolj. Osumnjičeni Kosovski Albanac tokom racije je prema policiji pružao otpor i pretio, ne dozvoljavajući im da izvrše pretres kuće.

U saopštenju policije navodi se da je, uz podršku nadležnog tužioca, ipak izvršen pretres, a oduzeto oružje upućeno je u redovnu proceduru. Osumnjičeni će biti podvrgnut daljoj pravnoj proceduri.

U istom policijskom izveštaju se beleži hapšenje jedne osobe u Prištini, kod koje je pronađeno 329 grama marihuane, vaga i kese sa semenom kanabisa. Na osnovu odluke nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading