PREGAZIO GA ZBOG SVAĐE?! Novi jezivi detalji nesreće kod Prnjavora - ćerka tvrdi da je svemu prethodio sukob!

Autor:

Hronika

22.01.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, i pored brze intervencije, Miodrag je preminuo na putu do bolnice.

PREGAZIO GA ZBOG SVAĐE?! Novi jezivi detalji nesreće kod Prnjavora - ćerka tvrdi da je svemu prethodio sukob!

Foto: ST/Nebojša Mandić, A.Nalbantjan

Hitna i policija

Miodrag Jekić (70) iz Prnjavora kod Šapca izgubio je život u saobraćajnoj nesreći kada ga je, prema sumnjama, pregazio vozač automobila marke "Hyundai", Z.R. (44), takođe iz Prnjavora. Prema izjavama Miodragove ćerke, postoji sumnja da je vozač namerno udario njenog oca, a motiv leži u prethodnim sukobima.

Komšije su pronašle teško povređenog Miodraga i odmah obavestile hitnu pomoć i policiju. Nažalost, i pored brze intervencije, Miodrag je preminuo na putu do bolnice. Miodragova ćerka je za Informer izjavila da je njen otac, prema nekim informacijama, pokazivao znakove života nakon nesreće, ali da je život izgubio tokom transporta do medicinske ustanove.

Nisam bila tu, ali sam čula da je tata bio sa tim vozačem u kafani, i da su se nešto posvađali. Taj čovek je izašao, a tata je krenuo za njim da mu se valjda izvini. Navodno, tada ga je taj vozač pregazio, tako što je točkovima prešao preko njegovog tela. Ne znam šta se tačno dogodilo, ponavljam tako sam čula - priča uznemirena Marija i dodaje:

Tatino telo su prevezli na obdukciju gde će tačno biti utvrđen uzrok smrti. Rekli su nam da se sumnja da su presudne bile povrede koje je zadobio na grudnom košu - objašnjava Marija.

Prema njenim rečima ništa nije ukazivalo na tragediju koja ih je zatekla. 

Pre dva dana smo proslavili slavu. Niko nije mogao da nasluti da nam je to poslednja slava sa njim - navodi nesrećna žena. 

Kako nam je objasnila iza Miodraga ostala je porodica, supruga sa kojom je živeo više od četiri deceinije, dve ćerke i sin. 

Ima i unučiće.... Ovo nas je baš zateklo. Tata je bio zdrav i prav, ostavio je sve nas i veliko domaćinstvo. Niko ne može sada da veruje da nas je tako napustio. Moja majka ne zna šta će sa sobom mnogo joj je teško, uostalom kao i svima nama - rekla je naša sagovornica, ćerka nastradalog Miodraga. 

Sumnja se da je Z.R. udario Miodraga, točkovima prešao preko njega i pobegao sa mesta nezgode. Z.R. je ubrzo uhapšen, a prilikom hapšenja, navodno je imao oko 1,5 promila alkohola u  organizmu, piše Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading