VOZILI PIJANI I DROGIRANI, PA IH POLICIJA ISKLJUČILA IZ SAOBRAĆAJA: Određeno zadržavanje trojici muškaraca!

Autor:

Hronika

22.01.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

VOZILI PIJANI I DROGIRANI, PA IH POLICIJA ISKLJUČILA IZ SAOBRAĆAJA: Određeno zadržavanje trojici muškaraca!

Foto: MUP/printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu tokom vikenda isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
 
Policija u Boru zaustavila je četrdesetsedmogodišnjeg vozača automobila „alfa“ i pedesetčetvorogodišnjeg vozača „fijat punta” koji su vozili sa 1,71 i 1,72 promila alkohola u organizmu, kao i tridesetšestogodišnjeg vozača „mercedesa” koji je upravljao vozilom pod dejstvom kokaina i marihuane.

Policija u Negotinu zaustavila je tridesetčetvorogodišnjeg vozača „forda” koji je vozilom upravljao sa 1,26 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Podsetimo, pre nedelju dana prokupačka policija privela je tridesetogodišnjaka nakon što je kod Žitorađe pod dejstvom alkohola udario u betonsku badneru, a zatim u betonski zid. Na svu sreću, nije teže povređen.

Utvrđeno je da je u organizmu imao 3.58 promila alkohola.

Nakon što je policija pristigla na mesto nezgode, muškarcu je urađeno alkotestiranje, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 24 sata.

U istom danu, policija je iz saobraćaja isključila i četrdesettrogodišnjaka u vozilu marke ''fijat'' koji je vozio sa 1, 49 promila alkohila u krvi.

Protiv četrdesettrogodišnjeg vozača takođe su podnete odgovarajuće prekršajne prijave, a on je u policijskoj stanici zadržan do 12 sati na trežnjenje.      

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading