POLICIJA PRETRESLA KUĆU U OKOLINI KLADOVA, PA PRONAŠLA DROGU I METKE: Muškarcu (35) određeno zadržavanje!

Autor:

Hronika

18.01.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivične prijave biti priveden tužiocu.

POLICIJA PRETRESLA KUĆU U OKOLINI KLADOVA, PA PRONAŠLA DROGU I METKE: Muškarcu (35) određeno zadržavanje!

Foto: Shutterstock, MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su D. R. (1989) iz okoline Čačka, koji neprijavljeno boravi u okolini Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa kuće koju osumnjičeni koristi pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, u kojoj su se nalazile četiri saksije sa po jednom izniklom biljkom, oko 769 grama sasušene marihuane, 11 semenki kanabisa kao i manju količinu pištoljskih i puščanih metaka.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivične prijave biti priveden tužiocu.

Da podsetimo, velika akcija policije odigrala se u Bačkom Petrovcu, kada je uhapšen M. B. (48) iz ovog mesta, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge, a prilikom pretresa pronađeno je više od četiri kilograma marihuane.

Prema saopštenju Policijske uprave Novi Sad, tokom pretresa podruma osumnjičenog, pronađeno je 4,14 kilograma marihuane, kao i sedam pakovanja semena ove biljke.

Pored toga, policija je otkrila oko 900 grama rezanog duvana, zbog čega se M. B. tereti i za krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading