NALEPNICA NA INTIMI I DLAKAVO MEĐUNOŽJE: Kada je ZADIGLA kaput na crvenom tepihu, prisutni "PALI" od prizora (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na međunožju je imala nalepnicu, a sa strane se videla neobrijana intimna regija.

NALEPNICA NA INTIMI I DLAKAVO MEĐUNOŽJE: Kada je ZADIGLA kaput na crvenom tepihu, prisutni "PALI" od prizora (FOTO)

Foto: Gartner / imago stock&people / Profimedia

Kantautorka

Kanadska muzička zvezda Meril Nisker, poznatija kao Peaches, ne prestaje da intrigira javnost svojim nekonvencionalnim pristupom muzici i performansima. Sa šest studijskih albuma iza sebe, Peaches je stekla veliku popularnost, posebno albumom "I Feel Cream", koji je osvojio široku publiku.

Peaches je poznata po tome što se igra sa tradicionalnim rodnim ulogama kako u svojim javnim nastupima, tako i kroz tekstove pesama. Kroz svoju muziku, ona izaziva društvene norme i briše liniju između muškaraca i žena, ističući se kao glas koji se bori za rodnu ravnopravnost.

Borba protiv desničarskih ideja

Pored muzike, Peaches je posvećena i promovisanju liberalnih ideja i aktivizmu protiv desničarskih političkih stavova. Njen javni nastup na premijeri filma "Spaceman" na Filmskom festivalu u Berlinu, gde je nosila provokativnu odeću sa porukom "FCK AFD" na međunožju, jasno pokazuje njen stav i angažovanost u borbi protiv desničarskih ideja u Nemačkoj.

Foto: Gartner / imago stock&people / Profimedia

Provokativnim stajlingom pokazala protiv čega se bori


Neustrašivost i autentičnost

Peaches se ističe svojom autentičnošću i hrabrošću da izrazi svoje stavove i identitet bez obzira na reakcije okoline. Njeno shvatanje sopstvenog izgleda, kao i javno pokazivanje neobrijane "bikini zone", jasno pokazuje opredeljenje da se suprotstavi društvenim normama lepote, piše "Blic žena".

Iako je poslednji studijski album objavila 2015. godine, Peaches i dalje ostaje važna figura u muzičkom svetu, kontinuirano izazivajući i provocirajući svojom muzikom i javnim nastupima. Njen uticaj na muzičku scenu i aktivizam ostaje neosporno prisutan, obećavajući dalji rad i angažovanost u narednim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading