SPEKTAKL! EVROPA PROTIV HRVATSKE, A NA KLUPI ŽELJKO OBRADOVIĆ! Aco Petrović otkrio - DESIĆE SE!

Autor:

Sport

23.01.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au, kakva vest!

SPEKTAKL! EVROPA PROTIV HRVATSKE, A NA KLUPI ŽELJKO OBRADOVIĆ! Aco Petrović otkrio - DESIĆE SE!

Foto: Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović predvodiće tim Evrope protiv reprezentacije Hrvatske na revijalnoj utakmici koja će biti odigrana u čast Dražena Petrovića.

Ovu ekskluzivnu vest otkrio je rođeni brat Dražena, Aco Petrović. Poznati košarkaški stručnjak gostovao je u emisiji "ABA Talks" i tom prilikom otkrio da će 5. septembra u Zagrebu biti odigran revijalni meč u znak sećanja na njegovog brata Dražena. 

Popularni Aca trica prvo se osvrnuo na nedavni susret sa Obradovićem posle meča u Zagrebu, gde je Partizan pobedio Cibonu sa 87:74. Njih dvojica su se tom prilikom zagrlili na terenu "Draženovog doma" što je ispraćeno apaluzima sa tribinama.

 

 

- Upečatljiva je ta slika nas dvojice. Željko mi je rekao nešto što me dirnulo. Uradio je nešto što me je porodično dirnulo, a osim toga se nas dvojica jako poštujemo - rekao je Aco Petrović i tom prilikom otkrio detalje o utakmici selekcije Evrope i Hrvatske.

- Mogu u krajnjoj liniji da vam dam jednu ekskluzivu, mogu polako da počnem da otkrivam. Početkom februara u Zagrebu ćemo imati pres konferenciju povodom Draženove zaostavštine. Osnova je reprezentacija Hrvatske protiv selekcije Evrope. A ko će da vodi tim Evrope? Naravno najtrofejniji evropski trener - rekao je košarkaški stručnjak.

On je potom dodatno pojasnio oko revijalne utakmice. 

- Nas dvojica imamo takve odnose, on je bez ikakvog problema pristao na to da bude trener te reprezentacije koja će 5. septembra igrati tu utakmicu u Zagrebu. Ostavilo je to utisak na mene i taj zagrljaj je bio spontan - istakao je Aco Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading