SILOVAO DECU PA LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT! Pedofil mirno živeo 15 godina, a onda se desilo nešto što je šokiralo i policiju i komšije!

Autor:

Svet

20.03.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema policijskoj upravi Bremertona, svedok je navodno video kako je Bešam 29. marta 2009. skočio sa mosta Takoma Nerous. Nakon toga, pokrenuta je velika potraga za njegovim telom, ali ga nikada nisu pronašli. Policija je kasnije našla njegov automobil i oproštajno pismo, ali se ispostavilo da Bešam ipak nije umro.

SILOVAO DECU PA LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT! Pedofil mirno živeo 15 godina, a onda se desilo nešto što je šokiralo i policiju i komšije!

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Robert Bešam uhapšen je i optužen za drugostepeno silovanje dece 2008. godine, prenosi magazin People.

Bešam je tada pušten uz garanciju od 350.000 dolara do suđenja - što je dovelo do neverovatnog i uznemirujućeg lanca događaja koji je počeo kada je Bešam lažirao sopstveno samoubistvo.


Prema policijskoj upravi Bremertona, svedok je navodno video kako je Bešam 29. marta 2009. skočio sa mosta Takoma Nerous. Nakon toga, pokrenuta je velika potraga za njegovim telom, ali ga nikada nisu pronašli. Policija je kasnije našla njegov automobil i oproštajno pismo, ali se ispostavilo da Bešam ipak nije umro.

Policija je nedavno saopštila da je Bešam živeo pod lažnim imenom Mark Klemens do svoje smrti u Los Anđelesu 26. februara 2024. Tokom 15 godina, Bešam je živeo u stambenoj zgradi u centru Los Anđelesa gde je radio na održavanju. Ova neočekivana vest je šokirala komšije, a jedan od njih je izjavio da je bio potpuno iznenađen ovom informacijom.

- Bio je kao normalna osoba, ponekad pomalo grub, ali to je bila njegova ličnost. Nije bilo drugih naznaka da je on ta osoba - rekao je komšija.


Policija u Bremertonu je saopštila da će "krivični postupak protiv Bešama biti zatvoren", ali će detektivi ispitati kuda se kretao i šta je redio od njegove navodne smrti 2009. godine. Još uvek nije jasno kako je Bešam umro, a medicinsko odeljenje okruga Los Anđeles je saopštilo da je njegov slučaj "odložen".

Ova neobična priča o Bešamovom begu, lažnoj smrti i novom identitetu izazvala je veliku pažnju javnosti i ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading