POKUŠAO JE DA MI GURNE JEZIK, PA ME JE UHVATIO ZA ZADNJICU! Potresno svedočenje devojčice koju je instruktor polno uznemiravao, PLAČUĆI BEŽALA KUĆI OD MONSTRUMA!

Autor:

Hronika

20.03.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.P. je prepričala svoje traumatično iskustvo iz leta 2021. godine, i stavila do znanja da je monstrum tada imao samo 15 godina.

POKUŠAO JE DA MI GURNE JEZIK, PA ME JE UHVATIO ZA ZADNJICU! Potresno svedočenje devojčice koju je instruktor polno uznemiravao, PLAČUĆI BEŽALA KUĆI OD MONSTRUMA!

Foto: facebook.com/printscreen, Nikola Mutiћ

Miloš Đukić

Svedočenjem S. P. koja je optužila ucitelja jahanja da je polno uznemiravao kao maloletnicu, danas je nastavljeno suđenje Milošu Đukiću.

S.P. je prepričala svoje traumatično iskustvo iz leta 2021. godine. Rekla je da je optuženi znao da ima samo 15 godina.

- Prvi put se desila neprijatna situacija u leto 2021. kad sam ušla pre treninga kod optuženog u sobu u prostorijama kluba da ga pitam kojeg konja ću da jašem. Za sobom sam ostavila otvorena vrata i on je ustao sa kreveta gde je ležao i zatvorio ih je. Zagrlio me je i osetila sam kako ruku spušta ka mojoj zadnjici i kako me blago mazi i tapka. Izvukla sam se i brzo pobegla. Plakala sam i pokušavala da zaboravim događaj - rekla je S. P.

Optuženi instruktor jahanja je iz invalidskih kolica u koja je dospeo tokom pritvora u kojem se nalazi skoro dve godine, otkad je otkriveno sta je radio, povremeno je krajičkom oka gledao ka oštećenoj na ekranu preko kog se odvijalo njeno svedočenje.

U drugom nasrtaju instruktor je S.P. u septembru iste godine na času jahanja u šumi poljubio u usta. Tada se suprotstavila, a on joj se onda svetio.

- Pokušao je da mi gurne jezik, ali sam držala  stisnute usne, a ja nisam mogla da reagujem jer sam sa obe ruke držala dizgine. Kad sam završila pokušao je opet da me zagrli jer sam dobro jahala i počeo je da me napastvuje. Rekla sam mu:" Ne ne želim, neću". Pitao me je da li ja to neću da ga poljubim i zapretio mi je da će da me vrati na Baćušku lošijeg konja. Pobegla sam i nedelju dana nisam dolazila - rekla je devojka.

Oštećena je ispričala da je Đukić bio svestan da čini lošu stvar i da joj je obećao tokom razgovora u četiri oka kad je ponovo došla u klub, da je neće više dirati.

- "Držaću se na dva metra od tebe jer nisam pedofil", kazao mi je - citirala je oštećena. 

Svesna da joj se Đukić svetio tako što joj je na času dodelio konja kojeg nije mogla da obuzda, svedok je prepričavala kako je pala sa konja zbog toga i da se konj malo povredio, a da je zbog toga optuženi na nju strašno vikao pa se posle povukao. Ona je ispričala da se o svom problemu izjadala prvo jednoj pa drugoj drugarici i da je onda sve ispričala ocu te druge drugarice koji je bio suvlasnik kluba. Tada se klupko polako odmotavalo sve više. 

Miloš Đukić je na sve rekao da to nije istina.

Njegovom braniocu sudija je odbila brojna pitanja ka oštećenoj  jer ih je ocenila kao suvišna i nedolična. Odbila je i zahtev odbrane da Đukića pusti iz zatvorskog pritvora. 

Na sledeće ročište 8. maja biće pozvani da svedoče zaposleni u konjičkom klubu Gunjača Marinai Mrkovački Janko i Olga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading