JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE U KRAGUJEVCU: Nakon što je Priji POZLILO, na scenu izašli ONI! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

20.03.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi popularnog benda su Prijovićkini specijalni gosti na koncertu!

 

Prvi gost mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović na večerašnjem koncertu u hali "Jezero" u Kragujevcu je pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko. On je na binu izašao sa svojim bendom, a Prija im se zahvalila.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Prija i Sale Tropiko

- Hvala vam mnogo što ste došlo, što ste pristali da dođete. Znam da vas publika voli gde god da dođete, a sigurna sam da ćete sad da napravite haos u Kragujevcu - rekla je Aleksandra.

Sale i ona su zajedno otpevali pesmu "Ne dam nikom ovu bol", a publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Nešto pre ovoga usnimili smo trenutak kad je pevačici pozlilo, zbog čega je nakratko prekinula koncert.

Naime, Prijovićka je u jednom trenutku ostala bez vazduha, pa je sela da malo dođe sebi. Pevačici su prišle devojke koje su bile na sceni, te joj dale i papire, kojima je počela da se hladi. Vrlo brzo je došla sebi i nastavila koncert.

Inače, pevačica je na samom početku koncerta bacila publiku u trans. Izašla je u izazovnoj kombinaciji na binu, a svi su gledali u njen dekolte. Ona se potom obratila publici i otkrila šta joj je kum Aco Pejović poručio pre koncerta.

- Pre nego što je trebalo da krenem u Kragujevac, čula sam se sa mojim kumom Acom Pejovićem, rekla sam mu da večeras imam koncert, a on mi je rekao: "Nisi svesna kakva je to publika tamo i kakva će to žurka biti" - rekla je Prija.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović raspametila publiku

Publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama. 

- Hvala što ste me ovako dočekali, sigurna sam da ćemo večeras napraviti fenomenalnu žurku. Jesmo li spremni? - nastavila je Aleksandra, a publika je još jednom nagradila ovacijama.

Aleksandra je nastavila da peva svoje najveće hitove, dok je publika sve vreme đuskala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading