ŠOK NA POČETKU PRIJINOG KONCERTA: Pevačici sevnule grudi, a od NJEGA je dobila poruku koja je SVE PROMENILA! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

20.03.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović raspametila je publiku na samom početku koncerta u hali "Jezero"!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras, u okviru turneje "Od istoka do zapada", održava koncert u Kragujevcu, u hali "Jezero". Prija se pojavila na bini u izazovnom izdanju. Naime, njen duboki dekolte je oduševio publiku u prvim redovima, koja ju je nagradila aplauzom.

Prijovićka se potom obratila publici i otkrila šta joj je kum Aco Pejović poručio.

- Pre nego što je trebalo da krenem u Kragujevac, čula sam se sa mojim kumom Acom Pejovićem, rekla sam mu da večeras imam koncert, a on mi je rekao: "Nisi svesna kakva je to publika tamo i kakva će to žurka biti" - rekla je Prija.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović se obratila publici u Kragujevcu

Publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama. 

- Hvala što ste me ovako dočekali, sigurna sam da ćemo večeras napraviti fenomenalnu žurku. Jesmo li spremni? - nastavila je Aleksandra, a publika je još jednom nagradila ovacijama.

Aleksandra je nastavila da peva svoje najveće hitove, dok je publika sve vreme đuskala.

Inače, nedavno se pojavila vest da je Prija samo od pregleda sa novog albuma zaradila oko 590.000 evra. Izvor prihoda su Jutjub i Spotifaj, platforme na kojima se sluša muzika. Pesme "Dam dam dam", "Placebo", "Psiho" sa navedenog albuma na Jutjubu imaju više od 252 miliona pregleda, dok su na Spotifaju do sada preslušane više od  31 milion puta. Od koncerata je, kako se ranije pisalo, zaradila desetine miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading