"NAPUMPAO JU JE DEMON BLUDA" Vendi oplela po pola ESTRADE: Ceca je za HLADNJAČU, a Ana Nikolić HAVARISANA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od najpoznatijih dama sa domaće estradne scene, pevačica, spisateljica, televizijska ličnost, ali i filozof-mislilac, kako sebe naziva - Vesna Vukelić Vendi. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Na samom početku razgovara, Vendi nam je otkrila da je u horoskopu strelac, ali i u životu, u kom je preuzelu ulogu - pucača, odnosno terminatora.

- Rođena sam 25. novembra 1971. godine. Mnogi me pitaju šta sam u horoskopu, eto, u horoskopu sam strelac. Kakve to veze ima sa horoskopom ne znam, ali ja sam u životu strelac! Zapravo sam pucač, odnosno terminator... Tako da je dovoljno reći "strelac" - istakla je popularna pevačica, te dodaje da joj je trenutni hobi da iskoreni sve ono što uništava estradu:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Vukelić Vendi u emisiji "Lično sa"

- Ja sam mislilac. Detektivski istražitelj, filozof... Trenutno se bavim istraživanjem stvari koje su duboko smeštene u jezgro našeg sistema, a korene vuku iz nekog komunističkog perioda i predstavljaju leglo gamadi koja trenutno ugnjetava ovu zdravu, estradnu strukturu. 

U našoj igrici "3 pa 1", Vendi se prisetila kako je svojevremeno istakla da njenom koleginicom Darom Bubamarom vlada "demon bluda", te sada prokomentarisala još neka aktuelna imena sa naše scene i dala svoj sud o njima i njihovom javnom ponašanju.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Vukelić Vendi u emisiji "Lično sa"

- Pre dvadesetak godina sam videla kako demon bluda polako ulazi u Daru Bubamaru, e sad, kako se pojavila plastična hirurgija, onda ju je on onako baš napumpao! Bez šale sad, to se vidi po njenom ponašanju, što ona možda radi i na neki simpatičan način. Taj demon bluda ima neku dopadljivost, ako je to prava reč... Nije iritantan do kraja, ne uništava je kao druge, ali mislim da je za nju poguban. Nažalost, u Daru Bubamaru je ušao demon bluda - priča Vendi u emisiji "Lično sa", te nastavlja:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Vukelić Vendi u emisiji "Lično sa"

- Jelena Karleuša se izjašnjava kao ateista, tako da se ona već u startu u toj svojoj ateističnog ideologoji ogradila, i ne mogu da je smatram demagogom. Šta god da radi, ne ulazim u njen privatan život, ali ima pokriće da nije lažna. Ovde izlazi ime Ceca... Te profile stavljam kao "hladnjače"! Aleksandra Prijović, mislim da ona i da nešto hoće, ne može. Tu si i Filip i Boba Živojinović, tako da tu je sve kanalisano. Ana Nikolić, to smo videli da je havarisano!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading