SRPSKI GLUMAC PRIZNAO DA VOLI I MUŠKARCE: Javno saopštio informacije o svom OPREDELJENJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš popularan glumac odlučio je da prizna da je biseksualac!

SRPSKI GLUMAC PRIZNAO DA VOLI I MUŠKARCE: Javno saopštio informacije o svom OPREDELJENJU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Južne vesti

Glumac Uroš Milojević, poznat po ulozi u predstavi "Neki to vole vruće", odlučio je da stane na put glasinama o svom životu i otkrije pravu istinu. Naime, kako je otkrio u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram, on je biseksualnog opredeljenja, što više nije hteo da krije od javnosti.

- Ne znam odakle da počnem, svakako odakle god da krenem, potpuno sam svestan da sve što ću ovde napisati možda nema nikakav efekat, a možda nema ni bilo kakvog smisla s obzirom na to da smo, nažalost, izuzetno podeljeni. Čast izuzecima, dakle, ovo nije nikakva tužna životna priča, iz prostog razloga što ja pre svega nisam tužan čovek. Godinama unazad slušam i ne reagujem na razne priče, uglavnom neistine o meni... - započeo je objavu Uroš, pa nastavio:

- Vrlo često čujem (naravno, nikada meni u lice) da sam (citiram) p*der. Da razjasnimo i to, jer vidim da je to godinama neiscrpna tema. Nisam p*der. Ja sam biseksualac, kada se već neki raspituju. I ono što je meni najvažnije je da u tome imam potpuno razumevanje meni najvažnijih ljudi u životu, to je moja majka - inače carica univerzuma i moj brat i naravno, par mojih prijatelja. Znate li koliko sam noći, a i dana (godinama unazad) proveo plačući? Znate li koliko je teško kada budete odbijeni na nekoj glumačkoj akademiji jer vam je rečeno da ste isfeninizirani? Dogodilo se. Znate li šta se onda dešava u glavi jednog momka u tim mladim godinama u kojima ni sam ne zna šta je? - napisao je još u objavi Uroš, a završio je ovim rečima:

- Dakle, sada kada sam izgovorio da sam to što sam, je li vam lakše? Nije. Znam. Sada vam nije egzotično. Evo, da vam dam još jednu temu, Biseks sam i verujem u Boga. Ja u svom životu uglavnom uživam, kao i u svojoj porodici i sa svojim prijateljima. P.S. znate koja je hrabrost bila potrebna da se ovo javno kaže? Pojma nemate. I želim vam da nikada ne ukapirate.

Nakon što se obratio javnosti i otvoreno priznao svoju seksualnu orijentaciju, ispod njegove objave na pomenutoj mreži krenule su da kruže poruke podrške, a među onima koji su stali uz Milojevića bili su voditeljka Kristina Radenković, glumica Dragana Mićalović, kao i glumac Amar Mešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Debil

23.03.2024 16:33

Blestan covek. Treba mu strucna pomoc. Nemojte da ga osudjujete, krivi su njegovi roditelji.

LoL

23.03.2024 20:38

Neki vole kruće je ime predstave!