BIKOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU NAKON TERORA U MOSKVI: Hitno se obratio javnosti iz Rusije rečima od kojih PODILAZI JEZA (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš glumac se oglasio iz Rusije nakon terorističkog napada u Moskvi!

BIKOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU NAKON TERORA U MOSKVI: Hitno se obratio javnosti iz Rusije rečima od kojih PODILAZI JEZA (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, RTS

Nakon stravičnog terorističkog napada u Moskvi, glumac Miloš Biković se oglasio na svom Instagram profilu. Izrazio je saučešće porodicama nastradalih i pozvao ljude da se pomole za žrtve. Takođe je najavio mogućnost da se organizuje pomoć za porodice stradalih, čime je pokazao humanost i saosećanje u teškim trenucima.

Sada je vreme posta i ramazana, pomolimo se i pomozimo zajedno. Ako znate da je nekoj od žrtava potrebna finansijska ili bilo kakva pomoć, napišite u komentarima. Mislim da nas ovde ima dovoljno koji želimo da pomognemo i pokažemo solidarnost. I barem nekako ublažiti patnju žrtava. Molim one koji žele da pomognu da ne odgovaraju na komentare, već samo na proverene informacije, koje ćemo objaviti nakon provere - napisao je Biković u okviru svoje crno-bele objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Podsećanja radi, nepoznati napadači upali su u prizemlje hale "Krokus Siti" u Moskvi i otvorili vatru iz automatskog oružja na posetioce koncerta popularne grupe "Piknik". Ruske vlasti su obelodanile da bi broj mrtvih u stravičnom terorističkom napadu u Moskvi mogao biti između 40 i 100, uz upozorenje da bi taj broj mogao da se poveća u narednim satima.

Prema podacima objavljenim od strane RT-a, najmanje 40 ljudi je izgubilo život, dok je čak 130 osoba povređeno u ovom užasnom napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading