RUSKI SPECIJALICI HITNO NAPUSTILI KROKUS SITI HOL: Evo šta je razlog

Autor:

Svet

22.03.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalne jedinice za brzo reagovanje napustile zgradu Krokus siti hola zbog jakog dima

RUSKI SPECIJALICI HITNO NAPUSTILI  KROKUS SITI HOL:  Evo šta je razlog

Foto: Tanjug/AP

Pripadnici Specijalne jedinice za brzo reagovanje (SOBR) Ruske garde napustili su zgradu Krokus siti hola zbog jakog dima, saopštio je večeras poslanik Državne dume Aleksandar Hinštajn. Uprkos požaru, specijalci su u potpunosti 'obradili' podzemni parking, 1. sprat i deo 2. sprata. Zajedno sa vatrogascima izneli su ranjene, izneli leševe, naveo je Hinštajn na Telegram kanalu.

Evakuacija i potraga za napadačima


Specijalne jedinice Ruske garde evakuišu ljude iz Krokus siti hola u Krasnogorsku u Moskovskoj oblasti i tragaju za napadačima. Na mestu terorističkog napada u Krokus siti holu rade specijalne jedinice Ruske garde. U toku je potraga za kriminalcima i evakuacija građana iz zgrade, navodi se u saopštenju pres službe resora.

Teroristički napad u Krokus siti holu


Pre početka koncerta u Krokus siti holu večeras nepoznati muškarci u maskirnim uniformama upali su u zgradu i počeli da pucaju. Prema preliminarnim podacima, u terorističkom napadu je poginulo 40 ljudi a više od 100 je povređeno, saopštila je Federalna služba bezbednosti Rusije (FSB).

Uprkos dramatičnoj situaciji, specijalci su hrabro reagovali i izveli akciju potrage i evakuacije, rizikujući sopstvene živote. Ovo je još jedan primer hrabrosti i predanosti pripadnika specijalnih jedinica, koji su se suočili sa izazovom terorističkog napada na najefikasniji način mogući. Potraga za napadačima i evakuacija građana su prioriteti u ovoj situaciji, dok se javnost i dalje suočava sa užasnim posledicama ovog napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading