KATALONCI OGORČENI NA EVROLIGU! Nešto MORA da se MENJA!

Autor:

Sport

23.03.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona nezadovoljna suđenjem u Atini.

KATALONCI OGORČENI NA EVROLIGU! Nešto MORA da se MENJA!

Foto: Starsport

Košarkaši Barselone doživeli su poraz od Panatinaikosa sa rezultatom 89:81, nakon što su izgubili veliku prednost stečenu u prvom poluvremenu.

Međutim, ono što je dodatno frustriralo tim jeste niz diskutabilnih sudijskih odluka tokom utakmice. Aleks Abrines, ljut je zbog kriterijuma suđenja, te nije štedeo reči kada je prokomentarisao sporne situacije.

Iskusni as je istakao da se nepravda prema Barseloni nije dogodila samo tokom ove utakmice, već se, prema njegovom mišljenju, proteže tokom cele sezone.

Foto: Starsport

Aleks Abrines

- Bili smo drugi skoro cele sezone, ali sudije nas ne poštuju. Igra se menja kad trener Panatinaikosa Ergin Ataman dobije tehničku grešku. Počinju da nas pune faulovima, menjaju se sudijski kriterijumi i umesto da kazne njih, kažnjavaju nas - izjavio je Abrines za Mundo Deportivo.

Njegovo nezadovoljstvo nije stalo samo na konstataciji problema, već je košarkaš katalonskog giganta istakao da su promene neophodne.

- Nešto mora da se promeni, ne može biti da sudije prave toliko grešaka, pa odu kući, kao ništa se nije desilo, i operu ruke. I sledeće nedelje će suditi još jednu utakmicu i nastaviti da dobijaju platu - naglasio je Aleks Abrines.

Ovaj slučaj baca svetlo na problem kontroverznih odluka sudija u košarci, a Barselona će verovatno istražiti mogućnosti da ponovo reaguje na ovakav tretman od strane sudija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading