POVREDIO SE NIKOLA JOKIĆ: Užasne vesti za Denver!

Autor:

Sport

23.03.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Nagetsa pauziraće neko vreme.

POVREDIO SE NIKOLA JOKIĆ: Užasne vesti za Denver!

Foto: printscreen/x.com

Ostale su samo tri nedelje i 12 utakmica do kraja regularnog dela sezone u NBA ligi, a Denver Nagetsi vode veliku borbu sa Oklahomom za prvo mesto na Zapadu.

Svaki duel je od velike važnosti, a predstojeće gostovanje u Portlandu izaziva dodatnu strepnju zbog zdravstvenih problema ključnih igrača.

Najbolji igrač NBA lige, Nikola Jokić, suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom pred meč sa Trejlblejzersima. Povreda donjeg dela leđa i kuka mučila ga je više puta tokom ove sezone, a njegovo učešće u narednom duelu je pod velikim znakom pitanja.

Osim Jokića, na spisku povređenih i bolesnih kod aktuelnog šampiona najjače lige na svetu su još: Džamal Marej, Zik Nađi, Vlatko Čančar i Džejlen Piket.

 

 

Pred sam meč sa Portlandom biće poznato da li će Jokić biti na raspolaganju treneru Majku Melounu. Ova neizvesnost dodatno zakomplikuje situaciju za Denver, koji se bori za poziciju lidera na Zapadu.

Uprkos zdravstvenim problemima, Nikola Jokić beleži izvanredne brojke ove sezone. Prosečno ostvaruje 26,1 poen, 12,3 skoka i devet asistencija po meču, što ga čini jednim od najdominantnijih igrača u NBA ligi.

Ovaj niz zdravstvenih problema predstavlja izazov za Denver Nagetse u završnici sezone, ali će svakako biti zanimljivo pratiti kako će se ekipa nositi sa ovim izazovima u borbi za prvo mesto na Zapadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading