ON JE KOŠARKAŠ PROTIV KOGA BIH VOLEO DA IGRA! "Volim ga"! NBA legenda BRUTALNO ishvalila Jokića! Za njega je Srbin NAJBOLJI! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromne pohvale na račun prve zvezde Denvera.

ON JE KOŠARKAŠ PROTIV KOGA BIH VOLEO DA IGRA! "Volim ga"! NBA legenda BRUTALNO ishvalila Jokića! Za njega je Srbin NAJBOLJI! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Košarkaši Denvera pružaju sjajne partije i ove sezone u NBA. Aktuelni šampioni najjače lige na svetu, predvođeni najboljim igračem Nikolom Jokićem, vode žestoku trku sa Oklahoma Tanderima za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji pred start plej-ofa, a Nagetsi su u seriji od pet pobeda.

Najveće zasluge idu na račun Somborca, koji zahvaljujući brojkama u svakom susretu, trenutno nema konkurenciju za treću MVP titulu u karijeri.

Koliko je Jokić dominantan na NBA parketima, svedoče i reči legendarnog asa Trejsija Mekgrejdija, koji je tokom gostovanja u jednoj emisiji na sva usta ishvalio "Džokera", naglasivši da bi voleo s njim da igra.

Podsetimo, reč je o igraču koji je dva puta proglašavan za najboljeg strelca NBA lige:

- Taj tip je toliko dobar... Kako dodaje, kako prenosi loptu sa svojom visinom, inicira napade. Kako dodaje sa jedne na drugu stranu, od parket kroz odbranu, ne možeš ni da igraš na postu protiv njega jer je prevelik, kupi sve skokove... Neverovatan je! Ako postoji jedan igrač sa kojim bih voleo da igram, to je on. Obožavao bih. Jokić je problem. On je kao Džejson Kid, ne mora da pogađa da bi uticao na igru, s tim što on radi i to. Šutira i trojke. Šta ne može? Nema definisanih mišića, ali je toliko jak da te izmrcvari... - rekao je Mekgrejdi svojevremeno o Jokiću.

Mekgrejdi je dodao:

- Volim ga. Ne znam da li postoje bolji izraz, ali - volim ga.

Zašto nije popularniji kada toliko lepo igra – postavilo se pitanje.

- Pa u Denveru je. Iskreno kažem. Isto važi i za Demjana Lilarda u Portlandu. Njih dvojica igraju kasno, na Zapadu su... Da je Nikola u Njujorku, ili bilo gde na Istoku, bilo bi drugačije. Sada je skrenuo pažnju šire javnosti na sebe – nasmejao se Mekgrejdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading