ŠOK-BOMBA U JUTARNJEM PROGRAMU: Sigurna sam da Vilijam VARA Kejt, čekaju je ČETIRI GODINE PATNJE!

Autor:

Zabava

23.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi i numerolozi progovorili o stanju princeze od Velsa!

ŠOK-BOMBA U JUTARNJEM PROGRAMU: Sigurna sam da Vilijam VARA Kejt, čekaju je ČETIRI GODINE PATNJE!

Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa Kejt Midlton saopštila je juče da prolazi kroz preventivnu hemioterapiju posle operacije u januaru koja je otkrila prisustvo kancerogenih ćelija. Cilj ovog procesa, poznatog i kao adjuvantna hemioterapija, jeste da zaustavi povratak raka nakon što je glavni tumor uklonjen iz tela.

Republika

Foto: https://www.profimedia.rs/

Kejt Midlton objavila da ima rak

Voditeljka Jovana Jeremić je jutros ugostila astrologe i numerologe u "Novom jutru", koji su tumačeći zvezde, otkrili šta čeka Kejt, ali i princa Vilijama u narednom periodu.

- U numerologiji brojevi 4, 5, 9 označavaju tumore. Ona ima skriveni broj 4, još je u godini devetka. Dakle moraju proći 4 godine patnje i proces izlečenja. Po mom numerološkom tumačenju, ona će ove godine dobro proći, ali će imati mogućnost vraćanja ili ponovnog problema u naredne 4 godine - rekao je Stefan Dragojlović.

- Ona će sve da prevaziđe, uz dobru ishranu i zdrav način života... Moraće da bude oprezna, ali će uspeti da se izvuče, zaključio je on!

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stefan Dragojlović

U raspravu se uključila i Danka Cvetković, koja je pomenula i navodnu prevaru njenog supruga:

- Ona je preodređena za to da će njen suprug nju varati u nekom trenutku i da su i te neke stvari uticale na njeno zdravstveno stanje. Njoj su planete tako raspoređene. Moraće da obrati pažnju na ishranu kako bi prevazišla sve probleme - dodala je ona.

- Ona je prilično senzitivna osoba. Jako je emotivna, zatvorena... Deluje distancirano i hladno. Iznutra je to meka duša! Ovo stanje nije ništa novo za nju, to već traje... Ovo je novo samo za javnost. Ona ima aspekat žrtve... Ona je kolateralna šteta. Sklona je takvim stvarima. Nije ona oliko slabašna koliko izgleda. Ja sam sigurna da je nju Vilijam prevario - dodala je Ljiljana Smiljanić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gosti Jovane Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading