NOVAK JE GLAVOM NA DRUGOM MESTU! Monte Karlo NIJE NI POČEO, a Đoković odustaje i VEĆ MISLI O...

Autor:

Sport

07.04.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada Noleta nismo videli u ovakvom stanju uma.

NOVAK JE GLAVOM NA DRUGOM MESTU! Monte Karlo NIJE NI POČEO, a Đoković odustaje i VEĆ MISLI O...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera današnjice, sprema se za početak prolećne sezone na šljaci, sa devizom "malim koracima do najviših ciljeva". Ovaj period započinje nastupom na trećem masters turniru u sezoni u Monte Karlu, gde će se boriti za svoju prvu titulu u 2024. godini. U prošlim godinama, šljaka nije bila Novakov saveznik, ali on se nada da će ovog puta uspeti da povrati samopouzdanje.

Takođe, istakao je da su mu najveće nade za ovosezonski uspej na Olimpijskim igrama u Parizu. 

- Sve se svodi na to da ponovo polako dostižem pik forme. Na šljaci mi je uvek trebalo više vremena za to, jer je podloga najzahtevnija u tenisu. Preskočio sam Majami, imao sam nekoliko dodatnih sedmica za trening i prilagođavanje. Želim da najbolje igre pružim u Parizu. Takođe, ove godine imamo i OI na šljaci. Situacija je malo drugačija. Igre su mi uvek prioritet želim da za njih budem spreman fizički i mentalno - naglasio je Novak. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novak Đoković

Podsećamo da je takođe rekao kako mu je cilj na ovom turniru tek polufinale, što znači da je Novaku glava potpuno u Parizu, a Monako je samo usputna stanica. 

Takođe, Novak je prokomentarisao situaciju oko upražnjenog trenerskog mesta u svom štabu.

- Neću žuriti sa novim rešenjem. Imam prijateljski odnos sa Zimonjićem od kada sam bio klinac. Uvek mi je pomogao kao mentor, kao stariji brat. On je prošao kroz mnoge faze i situacije u karijeri baš kao i ja. Zajedno smo upravo iz tog prijateljskog odnosa. prethodnih nekoliko nedelja koliko smo radili uživao sam na terenu. Nismo se obavezali ni na šta. Videćemo kako će se stvari razvijati -  istakao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading