ŠOK ISPOVEST KAJE o ljubavnom životu, zlostavljanju, tragediji: NJEGOVA SMRT mi je najteže pala!

Autor:

Zabava

07.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa pevačica Katarina Ostojić Kaja otvorila je dušu u našoj emisiji "Razotkrivanje" i potpuno iskreno sa voditeljkom Milenom Videnović pričala o svom ljubavnom životu, porodici, poslu, a prisetila se i jednog ubistva u kome je ona bila glavni akter!

ŠOK ISPOVEST KAJE o ljubavnom životu, zlostavljanju, tragediji: NJEGOVA SMRT mi je najteže pala!

Foto: Nebojša Mandić, republika

Naime, pevačica je pre dvanaest godina bila upletena u ubistvo tadašnjeg potpredsednika FK "Rudar" iz Pljevalja Radmila Mitrovića, koga je tada navodno zaklala njegova devojka Marija Milić zbog ljubomore prema Kaji. Atraktivna pevačica se odlično seća ovog slučaja koji joj je, kako i sama tvrdi, najgore pao od svega što joj se u životu dešavalo.

 

 

- To je takav užas bio... - počela je da se priseća Kaja u emisiji "Razotkrivanje" , pa nastavila:

- To su priče, neka nagađanja. Mi smo svi zajedno sedeli tog dana, kod tog mog pokojnog prijatelja u Crnoj Gori. Bilo je to pre mnogo godina. Bila sam u Belgiji kada je taj njen advokat počeo da priča takve gadosti po novinama. Ne znam da li mu je to bio sistem odbrane, ali bio je preglup, zaista. Mene sudija u prvom trenutku nije hteo da pozove na saslušanje, pa me ipak pozvao, jer je taj advokat toliko insistirao, da mu se sva odbrana bazirala na meni. 

 

Milena je zamolila da joj Kaja objasni šta je prethodilo ubistvu i započela priču.

- Vi ste sedeli tog dana u Crnoj Gori svi zajedno. Bio je tu tvoj pokojni prijatelj, njegova devojka i ko još - upitala je Videnovićka, na šta joj je Ostojićka odgovorila:

- Bila su još dva moja prijatelja i sedeli smo kod njih u kući preko dana. Ja sam posle otišla na nastup, oni su izašli, napili se. Nisu bili kod mene na nastupu, već sam ja nakon nastupa došla tamo gde su bili oni. Popila sam jedno piće i otišla u hotel da spavam, jer sam bila umorna i sutradan sam rano imala let. Nikada neću zaboraviti taj poziv ujutra i taj horor.

- Ona je njega bukvalno zaklala - prokomentarisala je voditeljka, što je Kaja i potvrdila:

- Da. Ali, posle sam saznala šta je negde bio razlog. Ne bih sada o tome... Ništa to neće promeniti, zato ne bih sada o tome.

- Iz njenog okruženja su tada pričali da je razlog bio navodno taj što je vara sa tobom - rekla joj je Milena, a pevačica je odgovorila:

- Katastrofa - prokomentarisala je Kaja i dodala:

- Ja mislim da je to najveća glupost. Ljudi svašta pričaju - rekla je Kaja i priznala da joj je ovaj slučaj najteže od svih pao.

Pored ove tragedije, Katarina je priznala da je ponovo odnedavno u vezi. Pričala je i o bivšim momcima Džunioru Džeku, Mateu Pavloviću, ali i hrvatskom teniseru Bornu Ćoriću. Priznala je da je bila žrtva fizičkog zlostavljaja i ispričala je da joj je jedan momak polomio arkadu. Otkrila je i zašto godinama ne razgovara sa bivšim mužem Nikolom Dragojlovićem sa kojim ima ćerku Nikolinu koja uspešno studira u Americi i radi u agenciji koja radi marketinšku kampanju Donaldu Trampu.

O svemu ovome, ali i o odrastanju uz prestrogog oca čije nam je fotografije takođe pokazala, kao i svoje kada je bila dete, možete upravo da vidite i čujete samo na našem Republika.rs portalu i You tube kanalu. Takođe, pojedinačne segmente iz emisije možete videti na našoj popularnoj Instagram stranici Republika.rs kao i istoimenom, popularnom profilu na TikToku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading