PRVO POTCENJIVAO NOVAKA, A ONDA MU STIGLA KAZNA! Alkaraz OVIME ZABRINUO sve svoje navijače!

Autor:

Sport

07.04.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje nije poznato tačno stanje mladog Španca.

PRVO POTCENJIVAO NOVAKA, A ONDA MU STIGLA KAZNA! Alkaraz OVIME ZABRINUO sve svoje navijače!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Karlos Alkaraz, jedan od glavnih favorita za trofej na mastersu u Monte Karlu, izazvao je zabrinutost među navijačima nakon što je na prvom treningu osetio probleme u predelu desne podlaktice. Španac, trenutno treći teniser sveta, bio je prinuđen da prekine trening, a zabrinutost na njegovom licu i zavoj oko ruke nisu ohrabrili njegove pristalice.

 

 


S obzirom na Alkarazovu slobodu u prvom kolu, neizvesnost se sada prenosi na drugo kolo gde će se Španac suočiti sa pobednikom meča Feliks Ože-Alijasim ili igrača koji se kvalifikovao za glavni žreb. Ovakav razvoj događaja definitivno budi pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Ove sezone, Alkaraz je već ostvario zapažene rezultate, uključujući osvajanje jedne titule. U finalu Indijan Velsa, mladi Španac trijumfovao je nad Janikom Sinerom, što je bio veliki uspeh za njega i potvrda njegovog talenta i potencijala.

 

 

Podsetimo, Alkaraz je dao prilično kontroverznu izjavu pred turnir u Monte Karlu, nazivajući Novaka Đokovića nepoznanicom, i tako sugerišući koga treba očekivaati u finalu.

- Nisam favorit u Monte Karlu! Siner je u strašnom naletu, a Đoković je nepoznanica. Daj bože da me Janik pritisne kako bih dao sto odsto i da za deset godina pričamo o velikom rivalstvu s njim - bio je prilično samouveren Alkaraz, najavivši tako finale sa italijanskim teniserom iako turnir nije ni počeo.

Za sada ostaje da vidimo kako će se Alkaraz oporaviti od problema sa podlakticom i kako će to uticati na njegovo učešće na mastersu u Monte Karlu. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju njegov povratak na teren i nadaju se da će mladi Španac nastaviti da impresionira teniskim umećem koje je već pokazao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading