ŠOK! ALKARAZ POVREĐEN?! Đokoviću otvoren put do finala?

Autor:

Sport

07.04.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra startuje glavni deo turnira.

ŠOK! ALKARAZ POVREĐEN?! Đokoviću otvoren put do finala?

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz je na treningu pred početak Mastersa u Monte Karlu pokazao određene zdravstvene probleme, što je izazvalo zabrinutost među ljubiteljima tenisa. Prema informacijama stranih medija, Alkaraz je osetio bol u predelu desne podlaktice, što je dovelo u pitanje njegovu spremnost za učešće na prvom turniru na šljaci. Na treningu je snimljen sa zavijenom podlakticom, ali još uvek nije potvrđeno kakva je nelagodnost u pitanju.

Neizvesnost oko Alkarazovog učešća na turniru

Iako Alkaraz nije direktno govorio o mogućem povlačenju sa turnira, njegovo prekinuto treniranje u Monte Karlu iz predostrožnosti izazvalo je zabrinutost među navijačima. U narednim danima će se videti u kakvoj je formi i da li će biti u mogućnosti da nastupi na Mastersu u Monte Karlu. Njegovo učešće na ovom turniru je dodatno značajno jer Alkaraz nema nijedan ATP poen za odbranu, što mu pruža priliku da se popne na vrh svetske rang listu.


Alkarazova prilika za osvajanje svetskog broja 1

Karlos Alkaraz, popularno nazvan Karlitos, je treći nosilac na ovom turniru i ima priliku da se domogne svetskog broja 1. U prvom kolu je slobodan, a potencijalni protivnici u narednim rundama su Feliks Ože-Alijasim ili neki od kvalifikanta. Ukoliko uspe da savlada prva tri rivala, Alkaraz bi mogao da se sastane sa Novakom Đokovićem tek u polufinalu, što bi bila izuzetno zanimljiva teniska borba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading