OGLASIO SE ĐOKOVIĆ IZ MONTE KARLA: "Snizio sam očekivanja od sebe!"

Autor:

Sport

07.04.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To ne znači da ulazim u turnir bez entuzijazma i uzbuđenja, naprotiv"

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ IZ MONTE KARLA: "Snizio sam očekivanja od sebe!"

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković već sedam dana trenira u Monte Karlu, pripremajući se za start prvog mastersa na šljaci. U subotu pre podne, zajedno sa Grigorom Dimitrovim, proveo je vreme na terenu, a istog dana je održao konferenciju za medije na kojoj je istakao da ne očekuje previše od ovog turnira.

Očekivanja nisu toliko visoka, naročito zbog načina na koji sam igrao u 2024. i rezultata koje sam beležio u Monaku prethodnih godina, a nisu bili sjajni. Ponašaću se u skladu s tim i sniziti očekivanja - počeo je Novak na konferenciji za medije, pa potom nastavio:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak u Monaku sa Zimonjićem

Nekim igračima, poput mene, potrebno je malo više vremena da bi dostigli vrhunski nivo tenisa. Ranije karijeri sam bio dobar u Monte Karlu. Osvajao sam titule 2013. i 2015, ali to je bilo davno. Poslednjih pet ili šest puta nisam imao uspeha i nadam se da bi to moglo da se promeni. To što sam smanjio očekivanja ne znači da ulazim u turnir bez entuzijazma i uzbuđenja, naprotiv. Nisam igrao u Majamiju, tako da sam imao više vremena da treniram na šljaci i pripremim telo i igru za ovu podlogu. Hajde da vidimo kako će to izgledati.

Podsetimo, Nole je prošle godine ispao sa ovog Mastersa u trećem kolu od Musetija, a kada ga je poslednji put osvojio 2015. godine u finalu je pao tomaš Berdih.

Nakon raskida ugovora sa Ivaniševićem, trenutno je u Kneževini sa Novakom Nenad Zimonjić koji ga priprema za novi izazov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading