UŽAS KOD LESKOVCA: Pijani vozač (20) napravio udes, pešak (18) u kritičnom stanju!

Autor:

Hronika

07.04.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tragična nesreća je još jedan podsetnik na važnost odgovorne vožnje i poštovanja saobraćajnih pravila.

UŽAS KOD LESKOVCA: Pijani vozač (20) napravio udes, pešak (18) u kritičnom stanju!

Foto: prinstscreen/RTS

Večeras oko 21 čas, na glavnom putu kroz Kutleš, dogodila se teška saobraćajna nezgoda koja je ostavila V. L. (18) iz Kutleša u životnoj opasnosti. Naime, V. P. (20) iz istog mesta, upravljajući vozilom marke "Citroen C3", pod dejstvom alkohola prešao je na suprotnu stranu kolovoza gde je udario V. L. koji se kretao kao pešak u društvu sa dve drugarice. Prema izmerenim vrednostima, osumnjičeni je imao 1,19 promila alkohola u krvi, što je jasno ukazuje na neodgovornost i nepoštovanje saobraćajnih propisa.

Posledice nesreće

V.L. je pretrpeo teške povrede u vidu višestrukih preloma rebara i povreda drugih unutrašnjih organa. Trenutno se nalazi u Kliničkom centru Niš gde se lekari bore za njegov život. Ove povrede su ozbiljne i zahtevaju hitnu medicinsku intervenciju kako bi se šanse za potpuni oporavak povećale.

Priveden osumnjičeni

Nakon što je obavljen uviđaj na mestu nesreće, osumnjičenom je uzeta krv radi analize prisustva alkohola. Nakon toga, on je priveden kako bi odgovarao za svoje postupke. Ovaj slučaj je još jedan podsetnik na opasnosti vožnje pod uticajem alkohola i neophodnost poštovanja saobraćajnih propisa radi očuvanja života i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.


Ova tragična nesreća je još jedan podsetnik na važnost odgovorne vožnje i poštovanja saobraćajnih pravila. Nadamo se da će V.L. uspeti da se oporavi i da će ova nesreća poslužiti kao upozorenje svima da alkohol i vožnja nikako ne idu zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading