ĐOKOVIĆ MOŽE DA OSTVARI NAJIMPRESIVNIJI REKORD IKADA U MONAKU! Čak i najveći Novakov mrzitelj priznaje DOMINACIJU Srbina!

Autor:

Sport

06.04.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas novi Masters turnir.

ĐOKOVIĆ MOŽE DA OSTVARI NAJIMPRESIVNIJI REKORD IKADA U MONAKU! Čak i najveći Novakov mrzitelj priznaje DOMINACIJU Srbina!

Foto: www.profimedia.rs

Masters u Monte Karlu je za Novaka Đokovića često bio izazov, uprkos tome što je "kneževina" dugi niz godina bila njegovo prebivalište. Sa samo dve titule osvojene u prestonici Monaka, ovaj turnir predstavlja poseban izazov za najuspešnijeg srpskog tenisera.

Ove sezone, Novak Đoković je posebno motivisan za nastup na Mastersu u Monte Karlu, nakon nešto sporijeg starta sezone. Već nekoliko dana se intenzivno priprema za ovaj turnir, sa ciljem da se izdigne nakon svih nedaća od početka godine i rastanka sa Ivaniševićem.

Novak Đoković će na ovogodišnjem Mastersu u Monte Karlu pokušati da ostvari istorijski poduhvat koji glasi - da svaku veliku titulu osvoji minimum tri puta u karijeri. Sa 40 osvojenih Masters titula i 24 Grend slem trofeja, Đoković je ostvario impresivan uspeh, ali mu nedostaje još jedna pobeda u Monte Karlu da bi kompletirao svoju zbirku od najmanje trofeja na svakom turniru.

 

Koliko je to neoboriv rekord govori i činjenica da se povodom njega oglasio i lokalni "Novakomrzitelj" Ben Rotenberg kako bi mu zbog toga odao počast.

- Podsetnik da Novaku fali još jedna titula u Monte Karlu. Tako će ispuniti 'Đokemon Gen 3'. To znači da će uspeti da osvoji svaki grend slem, svaki Masters i Završni masters po tri puta. Ako u tome uspe, biće to apsolutno najnedostižniji rekord od svih, napisao je Rotenberg.


Pored ličnog dostignuća, Novak Đoković se bori i za očuvanje prvog mesta na ATP listi. Dobri rezultati na ovom turniru su od suštinskog značaja za održavanje njegove pozicije na vrhu svetskog tenisa.

Novak će imati priliku da započne svoj nastup u drugom kolu, gde će se suočiti sa pobednikom duela između Romana Safijulina i kvalifikanta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading