ĐOKOVIĆ SAZNAO RIVALE U MONTE KARLU: Veliki okršaj moguć u POLUFINALU!

Autor:

Sport

05.04.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turnir počinje 6. aprila za kvalifikante.

ĐOKOVIĆ SAZNAO RIVALE U MONTE KARLU: Veliki okršaj moguć u POLUFINALU!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković saznao je imena rivala i potencijalni put do trofeja na predstojećem Mastersu u Monte Karlu. Posle prvog kola u kom je slobodan, igraće protiv pobednika duela Romana Safijulina i kvalifikanta.

Ukoliko savlada ruskog tenisera, prva sledeća prepreka biće mu Fric, Fils, Manarino ili Museti. U slučaju da, a nadamo se da hoće prođe i to, u četvrfinalu ga čeka nimalo lak zadatak - protivnik će mu biti najverovatnije De Minor ili Rubljov.

U polufinalu je moguće da gledamo nastavak rivalstva u procesu stvaranja - Novak protiv Alkaraza. Osim Španca, potencijalni rivali u tom delu takmičenja svetskom broju jedan su Kasper Rud, Robert Hurkač, a nije isključeno da se dogodi i neko ogromno iznenađenje, te da to bude i neko treći.

Tu dolazi do ukrštanja sa drugom stranom žreba, a tamo su najveći favoriti Medvedev, Zverev i uvek neugodni - Janik Siner. Susret sa Italijanom moguć je tek u meču za pehar, te do tada ne bi trebalo da strepimo, s obzirom na to da je Janik bio najveći Novakov problem u prošloj godini.

Podsetimo, Đoković nema trenera trenutno i pitanje je ko će sedeti u njegovom boksu na predstojećem turniru. Najveći kandidat za to jeste Nenad Zimonjić.

Podsetimo, kada je u pitanju ovaj turni Rafael Nadal je apsolutni rekorder turnira sa 11 titula, poslednju je osvojio 2018. godine. Novak Đoković je pehar podigao 2013. i 2015. godine.

Turnir u Monte Karlu na programu je od 6. aprila za kvalifikante, dok će dva dana kasnije i zvanično startovati glavni deo turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading