BLIŽI SE KRAJ NADALU! ŠPANAC POTPUNO UTUČEN: Saopštio TUŽNE vesti emotivnom porukom!

Autor:

Sport

04.04.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da neće izdržati još dugo..

BLIŽI SE KRAJ NADALU! ŠPANAC POTPUNO UTUČEN: Saopštio TUŽNE vesti emotivnom porukom!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Nadal

Španski teniser Rafael Nadal suočava se sa novom povredom leđa, prema navodima portala "Sport.es". Prema njihovim ranijim tvrdnjama, Nadal će zbog toga morati da pauzira šest nedelja, a sada je i sam Španac to potvrdio porukom na društvenim mrežama gde je rekao da neće igrati na Mastersu u Monte Karlu i da mu to izuzetno teško pada.

- Zdravo svima, ovo su veoma teški trenuci za mene, sportski. Nažalost, moram da vam kažem da neću igrati u Monte Karlu. Moje telo mi jednostavno ne dozvoljava.

Pa čak iako vredno radim i maksimalno se trudim svakog dana sa svom voljom da ponovo igram i takmičim se na turnirima koji su mi bili veoma važni, istina je da danas ne mogu da igram. Nemate pojma koliko mi je teško što ne mogu da igram ove događaje. Jedino što mogu da uradim je da prihvatim situaciju i pokušam da gledam u neposrednu budućnost, a da zadržim uzbuđenje i volju za igrom kako bi mi dala šansu da stvari krenu na bolje. Još jednom hvala svima, kao i uvek, na podršci i najlepšim željama - napisao je Nadal na svom profilu.

Ovo nije prvi put ove sezone da je Nadal primoran da se povuče sa terena zbog povrede. S obzirom na to da se borio sa različitim zdravstvenim problemima, ova sezona je izuzetno izazovna za španskog tenisera. Nakon što je uspeo da odigra samo jednu egzibiciju protiv Karlosa Alkaraza u Las Vegasu, Nadal je ponovo primoran da se povuče sa teniskog terena. Čini se da ga telo polako potpuno izdaje i da prolazi kroz najteže momente u karijeri do sada, ali i da definitivno više ne može da uhvati korak za Novakom Đokovićem koji će u Monaku nastupati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading