SEDE BRADE, DUGE KOSE: Ovo je ekipa Novaka Đokovića sa kojom brani prvo mesto

Autor:

Sport

02.04.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvojica neverovatno liče.

SEDE BRADE, DUGE KOSE: Ovo je ekipa Novaka Đokovića sa kojom brani prvo mesto

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković raskinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem i svi su se pitali ko će biti novi trener prvog tenisera sveta. Nole je na Košutnjaku u Beogradu počeo da radi sa Nenadom Zimonjićem, a Republika je prva izvestila da je Ziki najbliži da postane prvi trener prvog reketa planete.

Da sve ide u tom smeru potvrđeno je pred masters u Monte Karlu jer je Novak rešio da nekadašnji saigrač i selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije bude uz njega, a mogao je da krene sam u Monako što mu ne bi bio prvi put da na turnir ide sam, a pritom žiti nedaleko od terena na kojem inače trenira kada je u Kneževini.

Međutim, Zimonjić nije jedini koji je uz Novaka na puno odbrane prvog mesta ATP liste. Od stare postave sa kojoj je radio proteklih godina ostali su samo njegov kum i fizioterapeuzt Miljan Amanović, kao i kondicioni trener Marko Paniki. To je povrđeno serijom fotografija koje su osvanule na društvenim mrežama, a na prvi pogled ima jedna zanimljivost. Naime, Zimonjić i Paniki imaju dosta sličan lični opis, odnosno slične frizure i brade.

 

 

Pritom obojici i te kako izbijaju sede dlake. Sličan opis, mada u znatno manjoj meri, zato što su mu kosa i brada kraće, može se dati i za Patrika Muratoglua, koji je takođe bio sa njima na terenu, pa je bilo na društvenim mrežama čak i komentara da je Đoković okupio veće staraca.

 

 

Novak se na to očigledno ne osvrće i radi sa ljudima koji mu prijaju. Na kraju krajeva, on je najavio mogućnost da bude čak i bez trenera. Međutim, ako u Monte Karlu napravi neki zapaženiji rezultat, ili čak možda osvoji titulu, sva je prilika da će Zimonjić ostati kao njegov prvi trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading