ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA?! Dobro POZNATO LICE: Trenirali zajedno u Monte Karlu!

Autor: M. M.

Sport

01.04.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači iznenađeni.

ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA?! Dobro POZNATO LICE: Trenirali zajedno u Monte Karlu!

Foto: www.profimedia.rs

Na predstojećem turniru u Monaku, Novak Đoković će se po prvi put u poslednjih šest godina takmičiti bez Gorana Ivaniševića u svom timu. Međutim, to ne znači da neće imati podršku sa klupe. Naime, na jednom od treninga, u Novakovom ćošku se našao još jedan bivši broj jedan, a reč je o Nenadu Zimonjiću, nekada najboljem dubl igraču planete.

Nenad Zimonjić je prvi put otputovao na turnir sa Đokovićem, a ostaje da se vidi da li je ovo samo probni period ili će njihova saradnja postati stalna. Ovo je svakako značajan korak, s obzirom na to da Đoković i Zimonjić do sada nisu zajedno nastupali na turniru.

 

 


Srpski teniser je prošle godine završio takmičenje u Monaku relativno rano, porazom već u drugom meču od Lorenca Musetija. Međutim, sada ima priliku da popravi svoj bodovni saldo i ostvari značajan rezultat. Prvi trening na ovom prestižnom turniru odradio je sa Holgerom Runeom, trenutno sedmim igračem planete.

Ovo je definitivno izazvalo pažnju javnosti, budući da je ovo prvi put u poslednjih šest godina da Đoković dolazi na turnir bez Ivaniševića, ali i sa potencijalno novim trenerom u svom timu.

Novak Đoković je izjavio da je ovo novo poglavlje u njegovoj karijeri i da je uzbuđen zbog saradnje sa Zimonjićem. Istakao je da je Nenad veoma iskusan i da veruje da će mu pomoći da unapredi svoju igru.

Nenad Zimonjić je bio jedan od najuspešnijih dubl igrača u istoriji tenisa, osvojivši ukupno 54 titule u dublu i još 46 finala. Sa svojim partnerima, Zimonjić je osvojio čak devet grend slem titula, od kojih su najznačajnije tri osvojene u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom.

Nakon završetka igračke karijere, Zimonjić se posvetio trenerskom poslu, a sada ima priliku da ponovo zaigra veliku ulogu na teniskoj sceni kao deo Đokovićevog tima. Njegovo iskustvo i znanje mogu biti od ključnog značaja za dalji razvoj Novaka Đokovića kao igrača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading