UGAŠEN POŽAR U FABRICI: U gašenju učestvovalo 13 jedinica, saopšteno i da li ima žrtava

Autor:

Svet

01.04.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goreo je krov fabrike na površini od 800 kvadratnih metara

UGAŠEN POŽAR U FABRICI: U gašenju učestvovalo 13 jedinica, saopšteno i da li ima žrtava

Foto: Printscreen/Twitter/@Gerashchenko_en

Požar u fabrici u Jekaterinburgu u Uralskom okrugu u Rusiji, koji je izbio danas, potpuno je ugašen, saopštila je pres-služba ruskog ministarstva za vanredne situacije.

U saopštenju se navodi da je u požaru izgoreo krov fabrike, prenela je agencija RIA Novosti. U gašenju požara učestvovalo je 13 jedinica vatrogasne službe, a goreo je krov fabrike na površini od 800 kvadratnih metara.

Saopšteno je i da ovom prilikom nije bilo žrtava, a ni povređenih.

Dalje od Jekaterinburga, u Jaroslavskoj oblasti, rusko severozapadno transportno tužilaštvo saopštilo je danas da je tehnički kvar na autobusu verovatno doveo do sudara sa putničkim vozom na železničkoj pruzi u Jaroslavskoj oblasti, usled čega je stradalo osam osoba.

"Prema preliminarnim podacima, autobus se zbog tehničkog kvara zaustavio na prelazu i nije mogao da nastavi kretanje. Vozač je prinudno zakočio, ali sudar nije izbegnut", navodi se u saopštenju, prenosi RIA.

Prethodno su lokalne vlasti saopštile da je najmanje osam osoba, sedam putnika i jedan vozač, stradalo u saobraćajnoj nesreći. Povređen je i mašinovođa koji je prevezen u bolnicu.

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova završilo je rad na nacrtu zakona koji pooštrava državnu kontrolu u oblasti migracija i dostavilo ga ruskoj vladi, saopštila je danas portparolka ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova Irina Volk.

Ona je na svom Telegramu napisala da je ruski MUP 29. marta dostavio vladi Ruske Federacije nacrt zakona o uslovima ulaska i izlaska iz Ruske Federacije stranih državljana i lica bez državljanstva, kao i o uslovima njihovog boravka na teritoriji Ruske Federacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading